CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 24, 2010

Lunch di Alamanda

Mesti ada yg gelak baca entry ni kan. Nak gelak kuat2 pun takpe ye.. Memang first time pun aku nk mencekik kat alamandan tu. Dengan alasan, aku kan bru je menjejakkan kaki kat Putrajaya Wilayah Persekutuan ni. Mesti korg ckp taknak la dok dlm Malaysia pun tak pernah dtg Putrajaya g jenguk2 Alamanda tu. Dah, kat KL pun tak abis pusing lagi. Occay2, takyah byk tulis kat sini ye. Nak g dah ni. Nnt dh siap pic aku upload msuk blog ye.

Snap pic? Eeeeii, smpai nak snap2 pic. Siap nak upload msuk blog. Poyonya! Eh,eh..Ada aku kesah ke? Haha..
Ni kan blog aku.. Haha

Occay, see you then.

Tata!



UPDATED
Masa kat Alamanda time lunch


Bila mama pakai tudung ;)



Gatal sungguh badut nie. Rapat gila. Aku dh senget dok tahan badan dia. Dia sedap je sandar badan dia kat aku. Ingat ringan ke? Apa punya badut ntah.


Aku & Ina : Thank you!
Badut : Tak payah say thank you, kasi satu kiss saja (sambil jari tunjuk pipi dia)

Pipi ko bedak tebal sgt. Lain kali lah aku kiss ko.

3 comments:

cHe cHue said...

ye la cik yunn oii g la lunch kat alamanda ...

Cik Yunn said...

heee..nnt kita g sesama lak ye :))

cHe cHue said...

saya x g la cik yun oiii, saya cume makan mekd dlm upis sajer