CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, January 18, 2011

Bila si dia ingat ariberseri tiap2 tahun

Erk! Erk! Nak tercekik? Uwekkk! Nak muntah? Muntah lah. Ada beg plastik? Takde? Muntah jelah atas carpet tu.. Hehehe

Jap ni aku baru dapat msg

Taaaa..shok brapa aribulannn? Mcm tak reti lak kan, tu ayat En Gaban la tu. Jap. Sebelum tu aku nak gtau, mood majuk, tacing, kecewa, musnah harapan, hancur berkecai, naik angin macam ada lagi. Tapi hati perempuan kan.. Kau nak majuk lama mana? Hancur berkecai pun taktau bila tau2 dah elok cantum guna gam gajah dah. Eleh, berapa kali aku majuk. Berapa kali hancur berderai. Dah imune dah. Eh, jap. Tapi kalo dia buat aku tacing lagi, majuk tetap majuk occay! Aku kan perempuan. Dah mmg gitu pattern nya. Nak bt mcm mana. En Gaban redha jelah mcm mana ai redha dgn yu occay! Hahaha..

Jadinya bila dah dia bagi soalan mcm tu, takkan korg tak tersentuh hati lagi kot. Gila batu sungguh hati korg eh.. Korg tak paham dgn soalan En Gaban itu? Takpe aku bg korg paham eh..

Esk 19hb.. Nape sayang? Ada apa?

Adok mende2.. Tata lunch apa tadiee?

Sayang ada benda nak gtau pasal ari esk kee? Ermm? Ada kann? Sayang nak gtau apaaa?

Huhuhuhu b ingat tata lupa dh huhuhu.. Shok ariberseri kita yg ke-empattt hehe..

Tiap2 tahun sayang yg ingtkan tata.. Tata tak lupa la sayang. Tata takut b yg lupa..

B x leh lupa shayangggg.. Ari kramat tu.. Kalo x ingt benti jd org. Jd beruang ke hehe..

Yu jangannnn.. Esk dh kawen abis lupa sume. Silap2 bini kat mana pun tak ingat dh.. Siap yu! Esk dh kawen yu tak tanya dah sok brape ari bulan. Ai lak yg ingt kan yu. Pastu yu lak bantai jawab

ntah, ai penat ni.. tak kisah lah esk brape ari bulan pun.. sama je taaa..

Siap tau! Time ni yu pilih sape patut jd beruang. Huhuhuhu!
keh keh keh!

Tapi satu la aku suka pasal En Gaban ni, dia selalu ingat tarikh2 kramat ( mcm ayat dia selalu tu ) ni. Mesti wajib dia tanya esk hari apa lah, esk brape ari bulan lah. Tenkiu so much sayang sebab ingt tiap2 tahun. Sebab selalu aku baca kat majalah, diorg tulis lelaki ni mana ingt benda2 remeh mcm ni ( remeh la bagi lelaki, wajib tau bagi pmpuan ). Tapi En Gaban ckp

stiap individu tu tak sama

Harap2 sampai bila2 la En Gaban ingat. Kot2 time bercinta je dia ingat.. Hahaha.. Takkk, i belip in yu tauu..


Tapi kan, kertas2 yg aku buat ( sila rujuk sini ) aritu ( sebelum sesi gaduh2, tumbuk2, tacing2 ) aku dh buang. Dah aku ingat tak celebrate dah. Yelah, gaduh teruk kan. Tacing pun teruk2 sampai aku buat entry ni. Taktau lak arini dia bg soalan syahdu utk aku. Eleh, tipu la korg kalo bf ingat ari special2 ni korg tak sentap. Jadinya aku nyesal sesgt ni sbb g buang benda alah aku dh buat tu.. Huhuhu!

En Gaban mcm sedih je bila aku gtau yg aku dh buang prepation utk bg something kat dia ( kad la apa lagi kan ). Tapi takpe, start mlm ni aku buat baru. Suka En Gaban. Pelik gak aku dgn dia. Suka sgt bila aku bg kad2 ucapan ni ( make sure yang DIY, handmade.. Beli siap sure dia takmo pandang ).

Mood tgh wink wink nie..

Tata!

No comments: