CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, January 22, 2011

En Gaban Jumpa Perempuan Lain? Part II

Mood yang harus digunakan semasa baca entry ini tetap sama. Iaitu mood 'tenang'.

Entry ini ditulis bagi menerangkan apakah rumusan yang En Gaban perolehi setelah ber'dating' dgn gadis itu. Aku rasa takyah lah guna perkataan 'si dia' sebab korg sume pun dah tau kan, si dia itu merujuk kepada En Gaban. So, straight to the point jelah yer. En Gaban, sorry!

Masa En Gaban nak g ke destinasi ( tempat dating yang telah dipersetujui oleh mereka berdua ), En Gaban msg aku. Bgtau yang dia on the way nak g ( konon2 baik hati kan dia, sudi gtau aku yg dia nak bertolak. Aku time tu kelam kabut nak punch card, kemas handbag bagai. Frust tau aku ). Masa dalam bus ( yer! aku g keja naik pengangkutan awam. Sebab? Ada driver. Aku leh rehat2 sambil pejam mata. Hahaha! Sejam setengah tu aku dalam bus. Takkan aku nak celik je mata. Kan? ) aku msg dia. Aku cakap kalo dah smpai msg la aku. Amek gambar skali. Aku nak tgk gak dia dating kan? En Gaban cakap 'oheyyyyy'. Happy sungguh dia nak g dating kan?

Kul 6ptg aku terjaga. Aku tgk kat hphone ada msg dr En Gaban. Dia tulis

Makan kat McD huhu.. Taaaa, taknak makan ngan mek ni. Amek sos pun tak reti nak tekan2.

Sabar jelah kan? Dia yang nak sangat g dating kan? Jangan salah kan aku lak. Aku suh dia makan2 dulu. Dah sampai rmh msg lah aku ( sporting kan aku? ingat senang nak dapat gf mcm aku? Hahahaha! ). Nak muntah, muntah lah! Apa aku kesah. Pastu aku dapat msg dari En Gaban lagi

Its sucks..

Kemain lagi dia ngutuk kan? Dah mkn McD, prosperity lagi apa yang sucks nya? Kenyang dah tu kan? Tak baik tau cakap gitu. Layan kan jelah.. Hahahaha..

Pasni taktau lah kawan perempuan mana lak dia nak jumpa ( reunion. leh ke jumpa berdua dinama kan 'reunioun'? ). Aku tak kisah lah, janji dia jujur. Aku nak larang sgt2 pun bukan leh. Takat bagi tazkirah sikit2, drama air mata sikit2 leh la. Aku bagi kepercayaan kat dia, harap dia balas la dgn kejujuran. Kan b kan?

Errr.. Kalo tata takde takleh idup lah b kan? Yelah, selama ni kalo g mkn McD ( mkn kat McD je?? Apa kelass? Eh, suka hati kitorg lah. Ada ke burger sesedap mcm McD kat Msia ni? ) tata la g order, bawa g kat meja. G amek sos, straw, garam, sudu bagai. B duduk je kan? kan? kan? Tau2 fries tata lesap dah b makan. Semalam b kena amek sos. Best kan? Hahahahaha! I like!!

Tata!

2 comments:

cHe cHue said...

padan muke B ha ha ha

Cik Yunn said...

kan? kan? padan muka kan? nasib baik dating dgn awek xreti nak tekan2 sos. dpt yg meroyan tgh2 jln lagi best.. hahahaha!