CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 8, 2011

En Gaban Jumpa Perempuan Lain? Part III

Uishh, siap ada part III. Siyes citer ni mcm gempak. Tapi aku yang menaip ni rasa tak gempak mana pun. Rasa nak muntah ada la.. Hahahaha.

Kali ni dengan budak sekolah dia. Kelas sebelah katanya. Yang bestnya En Gaban tak kenal pun gadis itu, hanya gadis tu kenal En Gaban. Leh caya tak? kehkehkeh!

Pepagi En Gaban tanya aku

Ta bz x? B nak call ta nie.

Nape nk call? Ada hal penting ke?

Ada2. Leh x b call?

Aku punya lah berdebar. Yang ada dalam pala otak aku ni : hal blog aku ke? ada apa hal lagi la dgn blog aku ni? Huhuhuhuhu!

Upanya En Gaban nak mintak permission aku untuk berjumpa dengan gadis itu. Ingatkan apa la.. Memacam la En Gaban cerita kat aku. Budak sekolah lama lah, tak kenal dia tapi dia kenal En Gaban lah, chat kat FB lah, mintak tunjuk jalan lah.. Panjang lebar laporan En Gaban pagi tadi. Aku tak la marah, tapi sikit berapi la jugak.. Dah tu, asyik mintak permission nak jumpa gadis jek! Cuba la mintak permission nak beli kereta Ferrari ke, kondominium paling mahal di dunia ke, beli cincin berlian besar batu bata ke kan.. Menci tau.

Last ayat En Gaban

B tak curang kann? B bgtau apa b buat kann?

Ahh, nak amek hati aku la tu. Tidak sama sekali. Aku pun kuarkan lah mukadimah lebih kurang

Mentang2 la tata bagi kelulusan, nanti b sedap2 pijak pala tata kan? pot pet pot pet.....

Puas hati aku. Hahahaha!

Dan.. En Gaban pun pergi lah berjumpa gadis itu setelah aku luluskan permohonan keluar rumah dia tu. Nak tunjuk jalan katanya. Tunjuk jalan je k! Jangan nengada nak jalan-jalan! Kalau ada kesinambungan lagi, sure aku buat tajuk En Gaban Jumpa Perempuan Lain The Movie. Takde part2 lagi dah! Menci!

p/s : tetiba jejari aku berbisik rasa tenang, rasa bebas, rasa damai tanpa gangguan dari makhluk jahat!


Tata!

No comments: