CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 7, 2011

Hujung Minggu Yang Panjang


Perancangan utama nak makan McD, puncanya adalah apabila En Gaban dah mengidam tahap berbahaya. Padahal baru je dia makan McD kat KB Mall dengan awek nama Bella tu. Tetiba mintak McD tengah2 malam, time aku odw nak g masuk ke alam mimpi lak tu. Jadinya kena la tunggu matahari terbit. Walaupun McD skrg ni 24jam, tapi dia taknak makan sensorang. Biasa la, pelayan dia takde. Taknak la dia makan sensorang. Laju2 g Times Square nak makan McD sambil dengar orang jerit2 naik roller coaster. Tapi tak dapat. Berkurun kitorg tunggu, mcm tunggu bus. Still takde tempat kosong.


Ni muka orang lapar McD. Sambil tggu sambil merana.


Siap pusing beberapa floor still tak dapat lagi order McD. Mcm tak pernah makan kan? Ngada tau En Gaban ni. Last2 aku dah takmo tunggu lagi, aku ajak dia makan McD kat tempat lain. En Gaban cakap lutut dia dah menggigil, tak larat nak g mana2. Ngada kan? Lepas beberapa minit akhirnya En Gaban mengalah jugak.. Hahaha.

Tapi apa kan daya, dengan tetiba aku nak makan Chicken Chop Kg Bharu. Jadi matlamat kami ialah Chop N Steak. As usual, tempat fav kami utk makan CC selain kat Air buah Gelas Besar BBS. Dan ayat wajib En Gaban utk aku

fav tata. kalau makan sure habis. tapi cuba makan benda lain.. selalu je tak habis. B jugak kena habiskan.


Berkerut dahi mikir nak order apa. Padahal awal2 dah set nak order Chicken Chop je pun.


Muka mcm tenang. Padahal lapar tahap gaban kan En Gaban?



Sebab tata nak buncitkan perut b tu. CC ni takleh, banyak lemak. Lemak ayam. Haha.. Lepas dah makan, En Abg Azam ajak jumpa. Tempat biasa. Markas mereka katanya.


En Jepun, En Atok Wan dengan En Sahak. Abg2 polis dan abg tentera nih. Jangan memain.


Puan Liza dengan En Shidan. Pun Abg polis jugak.


En Aan


En Man. Abg polis gak.


En Abg Azam. Master in Medical

Maaf lah kekanda Epul. Gambar kamu takde sebab kamu lambat sampai. Kalau nak senaraikan nama seorang2 memang panjang. Ni je yang sempat join. Yang lain, lain kali lah aku update eh.

Tata!

No comments: