CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 9, 2011

Kak Azleinda Jual Baju

Sukaaaaa kak linda tau.. Memula kenal dia masa time solat kat bilik pantry.. Cakap bebaikkk jek.. Esok lusa tetiba cakapnya kemain lagi.. Abis dalam kelambu pun dia gtau kami yang bebudak kecik ni ( aku dgn Ina la ) hahahaha.. Ada lagi sorg, kak nor namanya. Tu pun sama gak, suka sgt mengajar kami yang lum pernah kahwin ni pasal hal2 kelambu. Haishhh.. Konpius gak kekadang. Hahaha..

Tgh aku dgn Ina makan sotong kering tetiba kak linda masuk, buat muka baik je ( ni memang effect biasa kak linda, wajah baik di awal perbualan pastu tetiba menggila lah dia ). Sopan2 dia cakap kat kami

adikkk, akak ada jual baju ni.. meh la tgk..

Lembut tau suara dia. Manis jek. Kalau datang tak betul dia, takdenya cakap lembut2 manis2. So here's some photos of kak linda. Jom juling kan mata :)


















Gambar yang last sedikit lakonan dari Ina dgn Kak Linda. Mcm mak tiri dgn anak tiri kan? Kak linda cakap muka dia mcm innocent gila. Pandai akak menjiwai watak tau. Watak anak tiri. Hahaha


Akhirnya baju itu berjaya jugak dijual kepada Ina. Kak linda memang pandai jual barang. Memacam dah aku beli kat kak linda ni tau. Hutang je mamanjang.. kehkehekeh

p/s : pasni leh la lepak seksyen kak linda lak Ina, ada TB kan skrg ni.. Hehehe


Tata!

No comments: