CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, February 11, 2011

Oh Yeah!

Oh yeah punya pasal aku dgn En Gaban dating kat cyber cafe ( cc ) mcm hape je kan.. Elok2 lepak kat kedai mamak En Gaban beriya2 suh aku tgk citer Oh Yeah.. Best sgt2 katanya. Dia suh aku tgk kat ofis, mana boleh. Kena blok. Dia suh aku tgk kat rmh, pun takleh. Sebab tak renew brodben. Musnah la harapan En Gaban nak aku tgk gak citer Oh Yeah tu. Tgk muka kecewa dia tu aku pun ajak jelah tgk kat cc. Punyalah seronok, laju je dia panggil mamak kat kedai tu kira. Ceh!

Sampai2 kat cc trus bukak youtube. Taip 'mendidih bersama zizan'. Pastu new tab lagi, pilih tajuk2 lain. Mcm biasa la, kalau En Gaban nak sangat aku tgk citer lawak zizan,johan, afdlin dgn yang lain2 memang cari nahas la. Aku gelak mmg takleh cover. Nak tahan2 nanti sakit otot perut aku. Jadinya aku gelak jelah kuat2. Pastu En Gaban gedik lak suh aku diam

syyhhhh, syhhh katanya

Dah tu nak buat mcm mana, lawak kan.. Gelak jelah. Ada ke orang yang tak gelak kalau dengar+tgk Johan buat lawak? Tajuk 'kau ingat kau menari bagus sgt' memang aku takleh tahan2 gelak. Lantak lah, kat cc tu pun kalau bukan sebab gelak aku, kat situ mmg dh sedia bising dgn bebudak main game tembak2, siap carut2,maki2 bagai. Ntah2 suara aku gelak pun diorg tak dgr dah. Tapi En Gaban ckp diorg tgk aku, sbb gelak kuat sgt. Dah aku mmg gelak camtu.. Nak bt mcm mana? Huhuhu

Lain kali jangan bagi aku tgk citer lawak. Sebab kat rumah pun kalau ayah aku tgk citer lawak dia mesti panggil aku. Sebab effect gelak aku leh memeriahkan lagi keadaan. Hahaha! Bayangkan, iklan lawak kat TB pun ayah aku wajib suh aku tgk. Pastu dia tunggu aku gelak. Suka kan ayah aku? Haha




Mcm budak sekolah main game kat cc kan? Pastu menggedik dgn bf kat cc. Pastu kena marah dgn cikgu disiplin. Pastu padan muka.



p/s : gambar di atas adalah remaja terlebih umur. dah tua bangka dah. jangan buat perangai mcm ni bila dah kawen k. buat malu kat jiran. haha.

Tata!

No comments: