CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 28, 2011

Tempat Dating Kami Dulu~

Malam tadi lapar chicken chop. Mcm biasa, En Gaban selalu cakap.. Feveret food aku. Dia pun takleh lawan. Yeke En Gaban? yu pun sama.. Suka buncitkan perut.

Tapi malam tadi melepak dgn adik aku saja. Sebab En Gaban agak kesibukan sepanjang hari. Jadinya aku dgn Leha menghabiskan waktu malam dgn melepak sahaja di Uncle Ron. Oppps! Uncle Ron ni ada sentuhan sentimental bagi aku dgn En Gaban tau..












Super best Grill Chicken Chop. Spicy ++ haha

En Gaban, ingat tak Uncle Ron? Tempat dating ( relevan ke nak guna perkataan dating skrg ni eh ) kita dulu2 ( 3tahun yang lepas )? Time ni aku dgn En Gaban sama2 study. Aku kat Kedah, dia kat Terengganu. Kitorg jumpa tiap kali cuti semester je. Masa tu tak reti lagi nak jelajah Tanah Melayu. Jadi pilihan kami ialah tempat yang dekat2 je. Around my hommie je. Jejauh tak berani. Huhuhu.. We always excited nak ketemu ( masih ). Macam pungguk rindukan bulan. Nak jumpa je bersiap berjam2 ( skrg pun ) hahaha! Borak2, makan2, gelak2, sampai owner dah kenal muka kami.. Mana tak nya, kalau cuti semester tu sebulan, dekat sepuluh kali kami datang berdating. Sejak En Gaban joined Re-10, tempat dating dah bertukat angin. Dah 2tahun kitorg tak lepak Uncle Ron. Nanti kita datang sini eh..



Tata!

No comments: