CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, March 19, 2011

Demam Celcom Blue!

Dah lama tak demam sebenarnya.. Rutin demam aku ialah sekali setahun. Selalunya demam hujung tahun. Tapi kali ni demam awal tahun lak.

Ni kes tahan-tahan demam, asyik postpone je.. Last2 demam gak hari ni. Heee~

Walaupun demam tapi dah janji nak teman Cik Ifah g ofis dia untuk settle kan kerja yang berlambak tu. Jadi kena la teman. Pepagi lagi rasa nak cancel.. Tapi kesian lak kat cik mek molek sorang tu kan.. ilebiu punya pasal aku panjat gak bangunan ofis cik mek molek tu. Panjat ke? Metafora kemain lagi.. Padahal naik lif.

Memula masa sampai kat depan bangunan ofis dia dah rasa apa yang macam poyo je eh?

Ohh.. Pakai baju sama kaler dengan Ifah. Biru. Bila masuk dalam lif.. Hahaha.. Apasal aku ikut tema Celcom ni? Ifah takpe la.. Aku ni.. Pastu Ifah cakap

ko orang Hotlink..

Ohh.. Dulik apa.. Heee~ Ibu dgn ayah aku layan Celcom. Okay what..

Ehh.. Ada kena mengena kan tajuk aku dengan entry ni? Deman dengan Celcom Blue. Okay kan?
Deman tapi still ikut Ifah g ofis dia kat Celcom tu. Pastu kitorg pakai baju Biru.

Bukti nyata saya Demam Celcom Blue :D


Bukti cik mek molek ni banyak keja. Banyak weihhh.. Hahaha





Pasni g HKL terus. Demam kan.. Huhuhuhuhu

Lepas tu shopping. Baru pulang. Heeeee~

Tata!

No comments: