CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, March 18, 2011

Hot Ballon in Putrajaya!!

Memula nak wish dulu, good morningggg~
Mood teruja paling maksimum time ni..

Pagi-pagi lagi dah tgk belon panas terawang-awang kat udara. Ni takleh jadi ni. Kena tgk lebih dekat. Sebab seumur hidup tak pernah tgk belon panas depan mata kan.. Aku la.. Korang taktau la kot-kot biasa tgk belon panas depan mata.. Huhuhuhu

Bila Ina cakap

jom tengok belon panas

Ingat aku leh cakap ' jap-jap, nak minum air ni dulu '.. Maaf yer, terus capai henpon.

Memula tgk dari jauh je. Pastu tak puas hati. Pastu lintas sikit. Pastu depan sikit. Pastu depan lagi. Last-last sampai gak kat tapak belon panas. Guest what.. Baru pukul 8 pagi yer.. Belon panas dah banyak yang lelari kat udara. Dah ada orang naik la tu.. Kemain lagi diorg ni. Mentang-mentang start kul 7 pagi.. Lepas subuh ramai-ramai start enjin kereta kan..

Walaupun aku dgn Ina hanya mampu melihat.. Tapi tu pun dah cukup puas dan seronok melampau bagi aku.. Huhuhuhu.. Sedih kan.. Dulu masa kecik tak dapat naik belon panas kan.. Dah besar ni agak ngok la sikit. Maaf yer! Hahaha

Tetiba aku nyesal yang amat sangat. Apasal aku tak bawak DSLR ayah aku tu? Ish! Malam tadi kalau aku bagi ayat manis mesti dapat bawak.. Mesti punya. Ish! Nyesal. Ish!

Gambar pertama yang berjaya di rakam. Jauh.


Depan sikit. Tapi still jauh.


Lintas sikit.


Yang ni Hot Ballon from USA


Tapak parking. But still not satisfied.


Ada gak ballon yang terbalik kan? Kitorg pun taktau nape.


More closer.


Finally! Sampai gak kat tapak belon panas. Haha


Tetiba dengar bunyik lagu Doraemon. Wahhhh.. Belon panas Doraemon nak naik laaaa.. Ada tak yang rasa mcm boring dengar lagu Doraemon? Me? Jangan harap.. Lagu dia je dah meriah apa lagi kalau tgk belon dia nak naik kan? Terujaaaa~

Doraemon : Here I come!!


Sikit,sikit Doraemon muncul.. Chomelllllll


Doraemonnnnn!! Macam dia dengar.


Ta Daaaaa~~ Demok sangat. Tak larat nak naik tinggi2. Huhuhu


Cuaca agak mendung pagi ni..


E-Heeeeee~


Muka orang sawan nampak belon Doraemon.


Yang belon kaler hitam tu baru nak kembang.


Dah kembang dah. Tapi tak tau belon apa. Besar semacam jek.


Gila happy sungguh Doraemon ni kan?
Doraemon : Yayyyyyyy!!


Nampak tak apakah itu?


Hohohohohoooo! Nak naik belon ni tak? Nakkkk!


Ada video belon panas Doraemon sikit.. Hehehehe



Cute kannnn? Korang taknak cakp cute takpe.. Huhuhu.. Aku tetap cakap Doraemon chomellll.. Nak je cium2 Doraemon tu. Boleh kan? kan?

Tak nak datang Putrajaya ke? Taknak naik belon panas ke? Kalau tak salah nak naik bayar RM10/20 sahaja seorang. Murah kan? Jom laaa~
Datang tau!!
psssstt.. bawak DSLR/cammy.. Nanti nyesal macam saya~












Tata!

No comments: