CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 14, 2011

Chu E Zhul Tan, You Buat I Terharu



Entry khas sempena 14 April 2011

Sebelum tu tiup2 sikit habuk dok melekat kat blog ni.. fuh,fuhh,fuhhh!
Lama tak update kan.. Lama ke? Sibuk konon2, camni la.. Hehehe
Entry sekarang kemain lagi.. Tuju stret to the point kat tuan punya badan kan..
Wajib kot aku buat entry cenggitu.. Supaya takde lagi yang tacing2 kan.

**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**





**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**


Walaupun bukan Gucci, LV, Chloe, Mini Cooper, dan memacam lagi barang mewah2..
Cuma sepotong kek Secret Recipe..
Tapi hanya kau yang mem'suprise'kan daku di tengahari ni..
Terharu sangat..
Iye. Daku terharu.. Sebab ingatan tulus ikhlas seorang kawan untukku melebihi harga Kondo di tengah2 Bukit Bintang.
Tenkiu Chu E Zhul Tan.
Gua sayang lu lebey.
Erk!
Dont worry, En Gaban seorang yang memahami.. Hahahaha
Hye En Gaban.. Semalam i suprise yu.. Hari ni Zul lak suprise ai..
Seronot sangat!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
today wishes banyak yang suh cepat2 naik pelamin. tumpang jelah pelamin sesiapa leh?
ibu suh berubah di umur cenggini.. Nampak sangat anak mu ini jahat nakal kan?
en gaban suh saya terer masak. ai tengah usaha ni.. Menu mlm ni Kurma ayam yer sayang? ;D
 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tata! <------- Besday Girl Today! yayyy!

1 comment:

chu-E said...

owhh u make me blush dear!!!