CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 28, 2011

Fikah Ngan Aniza - gilalah korang ni


Yang korang g komen ngarut2 kat FB tu buat apa weihhh..
Malu la aku.. Huhuhuhu

Komen jelah kat blog ni haa..
Kat FB gak korang nak komen kan.. Hahaha

Pasal tamparan wanita tu aku no komen. Aniza g tampar orang tu pun tanpa pengetahuan aku.
Gila ganas Aniza tu. Aku rasa orang tu waras lagi kot. Hahaha

Lenny memang gila dgn pakwe-pakwe dia time tu. Tak tahan tahap menipu mamat tu kita kat kedai emas tgh beli cincin ribu-ribu punya harga. Padahal kedai tepi jln TAR kot.. Hahaha

Time kat SMKSB aku sayang gila dengan Aniza
Time kat SMKDE aku sayang gila dengan Fikah
Girls, i love so much sayang..

6 comments:

aniza said...

hahahhahahahahhahahahah.....mati tergelak aku cm nih......sebenarnye x banyak moment kita bersama...(maklumla...jarak rumah jauh bebeno)...tp ada moment2 yg aku akan ingat sampai bila2...termasuk la...cawan oren yg ko nk bawak balik skali pas mkn nasi lemak (kt kedai mak sape ek budak skolah kita tu???)hahahhahaha....rase2 aku ade lg gambar kita mase mkn tu..nnt aku cari....huhuh

Cik Tata said...

haaaa.. mcm mana aku leh lupa psl cawan oren tu eh? gila tol. ko ada lg eh pic tu.. zaman kita mana ada hp camera,dslr cam skrg. kalao tak byk dh pic kita kan.. huhu.. cawan oren tu pun aku snap gak sbb terbawak blk. gelabah tol time tu.. cawan org pun aku nk bawak blk. hehehehe..

aniza said...

ade.....kalau aku jumpe aku scan nnt..haha...mmg gila!!!tula...yg paling power pon kamera berkodak n mahal tu....huhuhu....mmg xleh lupe la...

Cik Tata said...

siap tgu kat fotozoom tu semata2 nak tgk gmbr ustaz ko tu cpt2. sanggup byr lebih kan.. hahaha

aniza said...

hahahahhahahahhahaha...kegilaan zaman remaja...zaman x reti nk cintan cintun ni....bila ingat2 balik.....teruknye la perangai!!!!yg penting ami x tau...hahahhaha....habisla reputasi baik sepanjang zaman aku kalau dia tau...haha

Cik Tata said...

tau xpe..time skolah xmain cintan2 ni. layan puas2 zaman single kan.. 1 boyfren 1 malaysia..yeahhhh! boleh ke cenggitu..hehehe