CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 20, 2011

bosan. tak sabar nak tunggu tibanya hari esok.


Saje nak mencuba

1

2

3


















Nama dia En Gaban
Ntah apahal dengan nama tu ntah
Tapi terpaksa panggil gak sebab sume kawankawan dia panggil mcm tu
Orangnya manja.  Manja yang mcm mana? Hanya family dia dan aku saja yang mengetahui. Kadang2 rasa nak jentik je dahi dia. Makan nak bersuap. Mesti nak kena ada sos cili tak kira makan apa, termasuklah makan roti. Hahaha
http://www.emocutez.com


Mata dia sepet. Macam ni
http://www.emocutez.com

Dia selalu kelam kabut. Takleh stress. Nanti dia mula la tunggang terbalit. Pastu blank.
Pastu aku la kena take over. Aku bagi dia calm down, pastu aku la kena memikir untuk dia. Pastu baru dia tenang. Hampeh kan?
http://www.emocutez.com


Dia suka buli aku. Nyakat aku. Selagi aku tak nangis selagi tu dia buli aku. Aku kalau geram sgt aku cubit je dia. Tapi dia bukan pedulik pun. Buat muka tak bersalah je.
http://www.emocutez.com


Tapi dlm hati dia ada cinta. Untuk aku je.
http://www.emocutez.com


Susah marah. Tapi kalau dia marah dia cakap sepatah perkataan je wajib aku nangis beriya2.
http://www.emocutez.com


Dia suka bt aku marah+merajuk. Pastu buat muka tak bersalah.
http://www.emocutez.com


Benda paling annoying yang dia pernah buat selepas 4tahun kitorg bersama ialah.. 
Dia menari mcm tu. Aku takleh tgkkkk.. Hahaha.. Aku taktau nak gelak atau nak nangis. Tapi dia ckp dulu dia join B-Boy. Ala yang headspin tu.. Aku bantai gelak kuat2 okay. Buktikan dulu baru aku percaya. Pastu meh aku ajar dia menari zapin. Biar cramp betis dia. Hahaha
http://www.emocutez.com


Ni kalau dia baca entry ni, mesti dia nangis sampai kuar hingus
http://www.emocutez.com



Hahahaha.. Okay, giliran aku lak.




Saya orangnya baik
http://www.emocutez.com

Sentiasa happy
http://www.emocutez.com

Mencintai si dia tu sepenuh hati. Dah penuh sampai tumpah2.
http://www.emocutez.com

Suka gelak. Gelak sungguh2.
http://www.emocutez.com

Saya garang. Saya garang okay.
http://www.emocutez.com

Tapi cepat nangis.
http://www.emocutez.com

Aku tau ayat menggelabah tu buat korg nak muntah.
Takpe. Muntah saje. Hahaha
Pasal kami pulak. Kami suka kucing. Terlampau suka. Pernah bercita2 nak beli alphard semata2 nak kutip semua kucing2 yang terbiar. Perhal sampai nak beli alphard? Kalau nampak kucing wajib aku pegang,belai2. Kalau nampak bersih ( padahal taktau bersih ke tak kan ) aku wajib angkat kucing tu. En Gaban lak acah2 kucing tu. Mcm anak kami la pulak.
http://www.emocutez.com

Kami benci kepada penganiayaan terhadap kucing.
http://www.emocutez.com

Manja mcm kucing cute kan?
http://www.emocutez.com







Okay,dah lah tu. Pening dah tgk emo gerak2 ni.




Tata!
http://www.emocutez.com

No comments: