CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 10, 2011

Hadiah Hari Jadi ialah Ninja

Bulan ni bajet lari sikit  banyak. Banyakkkk.. Hahaha.. Bukan salah sape2 pun. Salah diri sendiri. Padan la muka kan. Sape suruh kau pk mesin ATM tu khas untuk kau sorang. Pantang nampak ATM mula la

xpe,xpe.. ATM ada kat situ. boleh2..

Okay2. Tu citer lain. Tu memang dah salah sendiri sebab shopping mcm hape. Dah tu Jakel buat sales. Sape suruh. Capai la segala yang berkenan kan. Tapi ni nak citer pasal hadiah hari jadi. Kalao dah namanya hadiah hari jadi, takleh la berkira bab harga kan. Takkan kita nak nyesal lak beli kan hadiah untuk orang kan. Kena ikhlas kan. Kan? Kan?

Tapi boleh ke kalao kita beli hadiah untuk orang sebab sebenarnya kita nak hadiah tu. Faham tak? Faham tak? Contoh mcm ni..

Intan beli hadiah MacBook Pro Apple untuk Tata. So bila Intan hadiah kan laptop tu untuk Tata, Intan leh guna sekali.

Boleh tak cenggitu? Boleh je kan.. Hehehehe

So aku belikan hadiah hari jadi ni untuk seseorang tapi sebenarnya aku nak gak benda ni. Cuma takde lesen je. Dan adalah mustahil aku beli benda ni untuk diri aku sendiri sebab errr.. mustahil la.. sebab aku perempuan. Sebab nanti family aku mesti ingat aku bukan anak diorg. Heeeee~ Sebab aku bukan Erra Fazira, bukan Fauziah Latiff, bukan Dira Abu Zahar etc.. Huhuhuhu.. Jadi aku belikan untuk seseorang dengan harapan, aku dapat join sekaki. Wahh.. Cita-cita tinggi kan..

Tengah mengira hari bila lah si Ninja tu nak ada depan mata. 10 hari bekerja tu terasa mcm 10 tahun bekerja la pulak.

En Abg Bob, saya tak jadi nak bercinta dengan awk lah.. Sebab saya pun nak dpt Ninja jugak. Cancel lah ehh.. Dengar citer En Epul pun nak amek jugak. Pasni sume kena jadi Ninja la kan. Kenduri kendara bulan JUN ni leh la merentas hiway ramai-ramai dengan Ninja okay..

Wehh Aya, mung ni jadi kawen ke tak bulan JUN ni.. Excited aku nak g KT nak tgk mung kawen..

Bulan JUN ni wajib entry aku pasal kenduri kawen sahaja. Pasti punya.




























































































Tata!

4 comments:

aniza said...

ko beli moto ke saila???mak aiii....bsarnye...huhuhu

Cik Tata said...

erk..hehehe..lama dh ngidam..baru nk merasa..huhuhu..xla besar ducati pun..hehe..biasa2 je.. :))

aniza said...

ko dh de lesen lom ni???isy isy isy...aku nk bawak LC ami pon x berani....menakutkan je...ni lg nk bawak moto ni....huhuhuhu

Cik Tata said...

belom..hahaha..xpe..aku duduk blkg je..
hehehehe :))