CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 6, 2011

Nak Kutuk En Gaban Pulak

Walaupun hari ni hari Jumaat, hari penghulu segala hari..
Tapi tak salah kan kalao kita nak gurau-gurau..kutuk-kutuk manja kan?kan?kan?
Lama tak update pasal En Gaban kan?
Perlu ke nak update pasal dia?
Anak dato' ke?
Jutawan segera?
Hehehehehehehe..
Dia ialah seorang pengiun.
Pengiun tinggi.
Lucu aritu aku tunggu dia kuar dari tandas,dari jauh aku tgk dia jalan.. Apasal mcm pengiun.
Hahahahaha..
Menghampiri status gemuk la tu.
Pastu push-up tiap pagi.
Sila berusaha yer!

Tapi kalao bab makan takde nya nak control kan En Gaban?
Petang2 mintak makan Secret Recipe (SR).
Cane tak pengiun kan?

Yang aku lak bajet nak teman je. Tak nak makan. Dah kenyang makan malam kat rumah.
Dalam kepala nak order air je. Kenyang konon.
Sampai2 menu je terus lapar semula.
Yer, perut saya bocor.
Lupa nak tampal.




















Ni aku punya. Hehehehehe.. Makan malam lum sampai perut lagi. Dah sumbat Spaghetti Bolognese.
En Gaban terkinja-kinja nak kek.
Pilih pun lama. Sebab? Semua pun dia nak. Penguin kan. Cenggitu la.
Dah habis kek dia,leh pulak dia tak malu curik2 spaghetti aku.
Mcm mana jalan tak mcm pengiun.


Habis makan,dah kenyang. Dah puas hati dpt SR aku paksa En Gaban teman aku g book shop.
Nak beli brg sikit.
Sikit eh.. Lesap gak rm20 utk stationary..Huhuhuhuhu
Pastu ada suara sumbang cakap
takpe,gaji ribu-ribu. takat rm20 apa la sangat..
Hello, kalao kasut takpe gak.. Ni stationary je kot.. Amek tu amek ni tau2 rm20. Mahal tu.. Huhuhuhu
Sambil jinjit beg plastik sambil muka cebik sbb kena sound. Benci.
Jalan pun lambat-lambat jek dengan harapan En Gaban pujuk.
Yelah,pujuk.. Huhuhu
Tapi jangan mimpi yer.
Tau2 dia brek mengejut.
Kemek sugar paper aku..Huhuhuhuhuhuhuhu!!




















Tu. Kemek tu. Dah la besha. Penguin. Makan banyak. Brek mengejut pulak.
Boleh tak jangan brek mengejut? Cuba toleh blkg je tanpa benti terus.
Benci tau.
Dia boleh pulak gelak2 kan aku sebab aku dah start bising2 tgk sugar paper aku kemek.
Aku paksa dia g tukar sugar paper aku, tapi dia buat tak tau je. Gelak-gelak kan aku lagi.
Bising la aku kan. Apa lagi.
Penat aku pilih elok2 kat book shop tu.
Last-last kemek kat badan En Gaban.
Nyesal aku jalan kat belakang dia.



Tata!

No comments: