CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 28, 2011

Dusty Rose : for my solemnization day!

Assalamualaikum














































source : pakcik google


Best dapat cuci mata? Lega kan..
Korang yang baca entri ni jangan cuba memanipulasikan tajuk okay.
Entri saje2 je pun.. Kalau ya pun, ia cuma sekadar pengharapan semata2..
Pengharapan? Ala.. Kaler ni sweet sangat la.. Tak boleh kata ' tidak '.
Korang yang belum decide nak pilih kaler apa untuk solemnization theme korang, kaler ni sweet kan?
Aku tau sepupu sepapat, makchiks makchiks aku sure takkan kata ' tidak ' to this color. Haha..
Suuwittt okayy..







Terima kasih sudi luangkan masa untuk membaca entri ini :)




Tata!



























2 comments:

ayut said...

dusty rose name ye wane ni..baru tau..dok carik ap nme la wane ni..ok tau dh :) mekaseh kak!

Cik Saila said...

sama2 ayut :))