CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 24, 2011

Tumpang tanya....

Assalamualaikum

Kalau ya pun nak tumpang tanya jangan la main sergah dari belakang okay. Mati terkejut aku nanti mcm mana? Aku tau la kamu nak cepat, tengok dari larian anak kamu tu aku faham dah yang kamu siyes tertinggal ketapi. Dah la tegur dari belakang, kuat pulak tu suara dia. Haishhh.. Nasib baik aku bukan jenis kaki menjerit ni. Kalau aku terjerit sebab terkejut tadi tak pasal2 orang ingat dia telah melalukan sexual harrasment.. Hahaha.. Lain kali kalau nak tanya orang tu suara bagi slow sikit eh.. Maybe dia terlalu stress sampai tak mampu nak control volume suara dia kot.. Maybe.. Takpe, aku terima alasan tu. Disebabkan dia tegur aku dari arah belakang dengan kadar suara yang kuat membuatkan aku jadi bengong jap. Pejabat pos pun aku taktau apa kebendanya.. Adoii.. Blur 5saat okay.. Pejabat pos? Apa tu eh.. Lama jap pk.. Ohhh.. Pejabat pos la weihh.. Rasa nak lempang je mamat tu pun ada. Tapi kita kena fikir positif.. Kesian dia, dia nak cepat.. Jalan laju gila, kelam kabut.. Tapi aku yang terkejut. Hampeh.




Terima kasih sudi luangkan masa untuk membaca entri ini :)





Tata!

No comments: