CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 21, 2011

Burung Marah Babi

Assalamualaikum

Burung marah? Marah Sape? Marah kat babi.



Lapar..






Kan? Kan? burung tu marah babi kan?


Tembak babiiii..


Tembak lagi smpai babi mati..


Grrrrrr!! Marah babi!

Okay, cukup-cukup la entry aku pendek ni je. Lagi panjang kang lagi banyak aku mencarut.
Mencarut ke? Aku sebut babi je. Kan? Kan?
Pernah ke kau marah pastu kau sebut 'lipas lah dia ni!!'
Cuba tukar lipas tu kepada babi. Baru la sedap nak marah kan? Hahahaha

Aku dah mintak dah Burung Marah ni dari En Gaban. Entah dia ingat ke tidak. Aku malas la nak ingatkan banyak-banyak kali kannn.. Pemberian kalau nak ikhlas takkan aku nak ingatkan banyak kali. Hahaha.. Bilanya? Bila? Nak Burung Marah, nak Burung Marahhhh..

Trial game nya aku dah habiskan. Ni tengah tunggu Burung Marah terletak di depan mata lak.
Aku kan kaki game. En Gaban pun kalah dengan aku. Takat perang-perang Vietnam? Alah.. Small matter der.. ( ni baru betol aku belagak )

Tenkiu ya Zhul dan Ahkak Geli sebab buat aku tak senang duduk tengok korang main Burung Marah ni sampai aku download gak game ni ( bab game aku memang gigih ). Jom cucuk pendrive kat laptop Zhul. Mintak yang full version lak.

sejak bila babi kaler hijau ek?

"Go Green" ?????
Mcm nama Naim kat FB dia je kan En Gaban?
Adakah?



Thank sayangs!



Tata!

No comments: