CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, July 11, 2011

DIY : Kad Jemputan Perkahwinan

Assalamualaikum

Mood        : bersungguh-sungguh dalam melakukan sebarang pekerjaan.
Niat           : nak buat sebanyak mungkin perkara dengan idea dan kerja tangan sendiri.
Alasan       : jenis nak buat semuanya sendiri.
Sebab        : nak kan kepuasan.
Keputusan : lantak kau lah!











Cadangan DIY tu baru je 70% siap. Material sebenar belum decide lagi. Belum buat decoration lagi. Nanti dah deco deco aku buat entri baru k ( mcm ada org nak amek tau jek. haha! ). No reason sebenarnya. Lebih kepada cetusan idea merapu di kala malam membosankan diri. Tak salah kan buat draf dulu. Kertas kerja pun kena buat draf, ni kan pulak untuk kepuasan diri sendiri. Hahaha. Harus ada draf untuk dibentangkan di majlis-majlis tertinggi. Orang sibuk pergi PICC tengok pameran pengantin, tempah, bayar deposit pastu dok diam2, aku geletis sangat mereka bentuk, reka letak, reka buang mcm2. The best designer malas carik jauh2. Ayah aku sahaja. Anak bagi bisnes kat bapak. Okay kan.. Hahaha. Motif kaler pink? Aku kan perempuan. Motif kaler kuning? Match dengan kulit sendiri. Boleh? Kalau tak boleh pun aku bolehkan jugak. Jangan kaler merah atau hitam okay la kan?

Alasan kenapa mesti kaler kuning?


Bukan penyokong Bersih 2.0 okay!! Matching dengan kulit tang mana makcik? Kulit tangan kau ke?



Terima kasih sudi luangkan masa untuk membaca entri ini :)


Tata!

4 comments:

ayut said...

dh siap ke kak draft kad ni...nak cbuk amek tau blh?hihihi :)

Cik Saila said...

ni akak try bt konon2 je ni..tp skrg ni ayah akak akan bt kad kawen utk akak.. so yg ni cancel..

anariffin said...

wah..untungnyer saila..
ayah wat kan kad..now ana ngah pening dgn kad kahwin..riso tak smpat siap..huhu..tatut..

Cik Saila said...

ana, mana ada untung.. kebetulan je ayah sy mmg buat design.. :) doa2 supaya sempat je syg :))