CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 6, 2011

I hate u!!!!!!!

Assalamualaikum

Terima kasih atas segalanya. Aku dah usaha yang terbaik. Tapi sape lah aku nak mengharap segalanya indah, happy, bahagia, bunga2 cinta, honeymoon dan yang seangkatan dengannya. Kenapa la baru sekarang kau cuba memberi tekanan kat aku. Kenapa tak cakap awal2 dulu? Last2 minit baru nak cancel itu ini, nak mula dengan yang baru. Kelam kabut okay. Semalam balik rumah pun tak senang hati. Pagi ni? Lagi la.. Tensionnyaaaaaa.. Huhuhuhuhu.. Ingatkan dah nak siap, dah boleh ber'happy2'. Tapi.. Sampai hati musnahkan segalanya.

























I hate you July. Hate you. Yela.. Semua dah siap.. Dah boleh dibuku kan dah pun. Tetiba semalam masa meeting cakap lain pulak. Nak cenggitu, cenggini. Meeting sebelum ni kau tak datang sape suruh. Bila nak present kau nak buat cara lain pulak.. Mintak bengkel segala bagai.. Dalam sebulan ni jugak? Kalau sempat. Kalau tak sempat buat internal sudah. Tak payah nak tepi pantai sangat. Ni pun dah 7hb. Tolak sabtu ahad.. Nampaknya sabtu ahad pun kena punch card jugak lah. Wahaha.. Patut la hati tak sedap je bila masuk bulan Julai. Dok fikir, apa la aktiviti bulan Julai eh.. Sekali nah amek kau! Dateline singkat, kerja tak hengat. Ni last entri kot utk bulan Julai. Hahaha..








Terima kasih sudi meluangkan masa untuk membaca entri ini :)




Tata!




2 comments:

chu-E said...

i hate cik kalid!!!! warghh kill kill die die

Cik Tata said...

weihhhhhh!!!!!! apa kau nieeee...