CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, July 26, 2011

Preparation : Training

Assalamualaikum

Kalau tiap-tiap bulan cenggini memang tak sanggup la..
Susulan dari entri ini , keputusannya adalah hari esok.
Penat lelah kami akan terhasil esok.
Harap-harap semuanya okay-okay sahaja.

Mintak bantuan dr HR pun diorg terkejut.
Bulan ni nak buat training bulan ni gak nak prepare?
A'ah Puan.
Gila kan?
Bukan boss kita yang gila.
Tapi kerja kami ni la yang gila.
Stress punya pasal, hampir tiap-tiap hari kitorg makan luar.
Makan sampai perut ketat okay.
Prinsipnya : Kerja, kerja jugak. Nak hilangkan stress kita makan sampai ketat yuk!
Ya.. Ketat perut kami setiap hari.

Zul dan Ina..
Esok ya :)



Yang depan setting LCD
Yang belakang Peramugari tengah serve penumpang
Betul, aku tak tipu



" Coffee or Tea sir? "
Sebijik mcm peramugari MAS yang serve aku dulu.
Betul Zhul. Sama.
Cuma kau takde sanggul je.




Thank sayangs!



Tata!


2 comments:

chu-E said...

har har har, tercapai gak cecite aku nk jadi peramugari!!

Cik Tata said...

tahniahhhh!
(gila)