CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 15, 2011

De Lanai Lake View

Assalamualaikum

Khamis lepas 11.8.11 aku berbuka kat De Lanai Lake View dengan officemate. Bila dah sampai dah start berbuka.. Terus rasa mcm 'errrrr'. So malas nak cerita banyak-banyak pasal De Lanai. Bab makanan biasa-biasa je.. Bagi yang banyak songeh mcm aku ni memang errrrr jela.. Tempat dengan suasana je okay.. Set pinggan agak mengecewakan. Banyak songeh kan aku.. Huhuhu.. Takat mangkuk polistrin tunggu rumah terbuka kengkawan pun banyak.. Tapi still kenyang sebab paksa makan okay.

Taktau nak ngarut apa dah. Nak snap picha pun malas..Huhuhuhu


Pengerusi Majlis Berbuka Puasa kami


Aktiviti lemau sebelum berbuka puasa. Time ni excited semuanya. Lapar kannn..

















Aktiviti selepas berbuka puasa.. ( menguap )












Okeh, siyes aku malas menaip. Letak gambar macam wordless wednesday lak. Padahal hari ni Moanday. Huhuhuhu.. Lepas makan laju2 nak balik. Padahal ada permintaan sebelum sampai tu.. Permintaan untuk stay situ sampai pukul 10 malam. Wahhh.. Aku harus pulak ke KL okehh.. Disebabkan semua pun errrr,errr,errrrrr.. Baru pukul 8.05 malam ada orang tu ajak balik. Wahahaha.. Laju pulak nak balik ya.. Elok la sesangat En Gaban pun dah tunggu aku kat KL. Tapi sebelum balik Ina paksa habiskan betri dslr dulu. Rugi la kan tak mempergunakan apa yang ada.. Tapi still lemau walapun dah berbuka. Cisss..



















Okay cukup dah picha-picha lemau dari kami. Kesimpulannya.. Kami tak puas hati.. Dah tu.. PICC lak pulak.. Jom..



Thank sayangs!
Selamat Berpuasa Semua.


Tata!

No comments: