CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 13, 2011

Harimau pun tahu cemburu. Ni kan pulak aku yang serupa harimau nih!

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Harimau jantan mati kena gigit sebab cemburu.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Harimau betina yang gigit tu cemburu...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Sebab harimau jantan tu ada affair dengan harimau betina lain.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yang best nya.. Harimau betina yang membunuh tu nama Seri.
Sebab dia Harimau Malaya

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Harimau betina yang buat affair tu nama Melor.
Harimau Malaya jugak.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yanggggg paling dasyatnya..
Time tengah mengawan si Seri tu bantai gigit leher harimau jantan tu.
Kan dah mati.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Patutnya aku nangis baca berita ni.
Aku pantang banyak kalau bab haiwan ni.
Haiwan mati aku nangis serupa kena tengking dengan gergasi.
Tapi ntah kenapa aku bantai gelak lak baca berita nih.
Maybe sebab picha harimau jantan tu kot..




Macam gambar pasport pun ada.
Muka kasanova pun ada.
Muka bajet hensem pun ada.
Peluk kuat2 best nih.
Tenggelam dalam bulu-bulu dia.
Jangan tenggelam dalam perut dia sudah.
Tak kawen aku.
Erk!!


Thank sayangs!
Selamat Hari Raya Aidilfitri



Tata!


No comments: