CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, September 22, 2011

Me'matching'kan apa yang patut.

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua

Rindu korangs :) Over. Rugi semalam aku tak angkut lappy sekali. Mengantuk aku duduk dalam bilik taklimat tu. Kalau tak boleh gak update entry. Ada orang nak baca entry kau keee? Hikhikhik. Bajet ayu la konon gelak macam tu kann..

Nak buat entry pasal raya tertinggal folder kat pc rumah lak.. Duh! Takpe. Misi kita kali ini ialah me'matching'kan warna-warna kehidupan. Tujuan aku me'matching'kan warna-warna ini ialah? Hikhikhikhik. Gelak ayu lagi. Tampar laju2 muka sendiri.


 
Palette of the day by me!


Ni kes main berangan je nak buat kaler apa untuk hantaran.. Memula bayangkan pakai awan-awan je. Pastu nak tengok ngam ke tak, pening ke serabut ke kena la search dulu. Match kan. Tengok macam mana. Sebab kalau boleh tamau buat satu tema je.. Nak buat tema fun and chick boleh? Hehehe..



























sumber : Google



Ready to shopping apa yang patut. Kena beli sikit-sikit. Nak beli sekali selambak semuanya tak mampu la pulak. Semalam ajak En Gaban g beli apa yang patut sabtu ni. Kalau boleh nak beli sejadah. Sebab telekung dah ada. Tapi apakan daya.. Boleh pulak soalan dia 'kenapa? kat rumah xde sejadah ke?' Hambek kau. Adaaaa.. Boleh buat solat jemaah lagi. Ni sejadah lain. Aiyoooo!



Thank sayangs!
Selamat Hari Raya Aidilfitri


Tata!

No comments: