CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 7, 2011

all out. screaming. screaming! screaming!!!

Rabu stress.

Khamis buat-buat tak stress.

Jumaat.. Today.

Siapkan kerja dr pg sampai la ke pukul 12.15pm. Capai purse dengan henfon, tutup lampu bilik, tutup pintu. Masuk bilik Zul kacau Zul main Facebook.

Kak Nor ajak lunch McD. McD? Olohhhhh.. Takde selera kononnya. Suruh diorang g dulu. Aku dengan Zul lengah2. Sms Kak Nor nak makan nugget satu set je. Percaya takkkk? Boleh aku hadap nugget je time lunch.. Aku pun tak percaya.. Muahahaha.

Kat dalam McD buat macam kat kedai mamak. Huha huha huha macam orang lain takmau duduk. Takleh jadi ni.. Perut belum nak terburai sebab gelak2 lagi nih..

'bowling jom' Bowling apa dengan baju kurung nih?
'karok jom!!'








Puas hati. Puas tekak. Puas jiwa raga. Terlalak-lalak dengan mak hayam, bapak hayam dan anak-anak hayam tercinta. Kak Raja super gempak bapak jin punya selamber. Tenkiu Kak Raja.. Ahkak memang pengubat duka lara. Kak Zan punya lah kaki ronggeng. Suka hati dia je nak menari macam mana pun. Zul, aku ingat betul2 Beory Marantika ada dalam karok jamban tu weihhh..

Nasib baik tak muntah McD dalam bilik tu okeh..






Tata!

6 comments:

zOeY zAu YaH said...

tak yah lyn stress..happy2 jek..hehe..

My Life's Journey said...

salam pekenalan ...best entri puteri en.gaban nie ..seronok bace .. enjoy :)


jgn stress tau :) ..

Cik Saila said...

@zOey : sama2 la kita ekk :))

Cik Saila said...

@My Life's Journey : salam perkenalan :)) terima kasih byk2!! :)

chu-E zHuL said...

woi woi bole ko kate karok jamban? tempat pnyer eksklusif...

Cik Saila said...

ahahahaha.. sorry2! eksklusif.. silap2.. hahaha