CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, November 7, 2011

Aidiladha

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua









Kali ni kek lapis sarawak tema hijau pulak.. Kebetulan je kot.. Hiks!

Happy monday!
Sure happy kan.. Kalau pagi tadi dah hadap PC ofis memang tak happy kan, kan, kan.. Banyak dapat daging korban? Alhamdulillah.. Kalau sape-sape yang tak makan daging tu sedekah lah kepada yang memerlukan.. Ramai yang lebih perlu dari kita.

Raya semalam macam biasa.. Prepare hidangan lepas tu tunggu semua balik dari solat Aidiladha lepas tu makannnn.. Banyaknya lepas tu.. Huhuhu. Hidangan semalam more to Sarawak's food.. Nasib baik ada Nasi Beriani home made oleh En Asraf kami.. After having Nasi beriani baru makan Mee Kolok pulak.. Wehuu.








Semalam kitorang tak lama pun kat rumah arwah nenek.. Lepas Zohor gerak pulang.. Sebelum pulang gedik2 dulu okay..


Leha & Saya


Siti, Saya & Leha


Motif mencangkung? Konon2 seni la tu.. Kononnn!






Konon-konon nak lawan picha mak-mak kami dolu-dolu. Hikhik!


Tak boleh tinggal En Petrik okay. Shiannn dia..
Okay, nak sambung buat kerjaEn Boss.





















Byeeee!
Tunggu En Gaban pulang. Bila ntah. Syok sangat dia beraya di desa tercinta :)






thanks korang!



Love,
Tata!

2 comments:

D Yatie said...

wonder lah. ngaper eh cik saila & family selalu wat juadah sarawak? hehehehehe. kek lapis anda cantik!!!!! :D

Cik Saila said...

maksu sy kwen dgn org kuching..so sy dh biasa dgn makanan sarawak.. :))

kek sarawak always beautiful!!!