CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 19, 2011

Teaser : Patching Lace

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Sabtu dan Ahad spend masa kat rumah je sebab En Gaban busy. Hari sabtu dia busy jadi saksi untuk kawan dia yang nak kawen.. Lepas tu dia over-over gelabah lebih. Orang lain yang kawen dia yang menggigil lebih. Belum dia yang kawen. Aiyooo.. Pitam aku macam ni. So sebab dia takde, boleh la aku buat kerja apa yang patut.. Seperti menwujudkan patching lace untuk veil nanti. Nak menangis jugak la nak potong lace pastu nak patchkan jadi satu bentuk yang aku nak. (apa ayat aku ni. byknya perkataan 'nak'). Malam tu baru leh letak manik. Kat mamak okeh aku letak manik.. Sumpah mesti ada orang cakap aku poyo macam bapak segala poyo. Tapi yang penting aku dengan En Gaban je yang tahu. Sebab kitorang pilih meja di bawah bus stop. Muahahaha.. Korang boleh imagine tak? Boleh tak? Bawah bus stop tu boleh muatkan dua buah meja je.. Satu meja tu sorang mamat ni duduk. Dia busy dok layan henfon dia. So aku selamber jelah menjahit kat situ. Dah la lampu takde.. Konon-konon open air.. Nak sangat kannn.. Padan muka.

Aku mempoyokan diri sikit takpe kan? Nak tunjuk sikit.. Takpe kan? Alaaaa, korang bagi chance kan kan? kan? Wink! Wink!




Tujuan manik gedabak itu adalah untuk mencantumkan lace2 tersebut.
Bukti menjahit sampai juling bijik mata sebab gelap. Hahaha.
Style tak? Poyo!



nak lagi ke picha tak seberapa?

**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**





bila aku tepek kat kepala patching lace tu aku mms ke En Gaban. dia cakap
'macam puteri jhowo (jawa)'
aku tunjuk kat ayah aku. dia cakap
'macam jawa je'
hampeh!




thanks korang!



Love,
Tata!



No comments: