CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 19, 2012

Baby Girl

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Pagi yang tenang la jugak. Boleh la.. Hikhik! Pagi ni sambil rilex-rilex buat kerja (sebelum ni hura-hara okeh) dapat email dari En Gaban

 " kak nor dh besalin baby gegurl..berat 3.22kg hehe..plan nama Aqeela Safiya "

Kak Nor ialah kakak ipar En Gaban yang baik dan peramah tu.. Masa aku g Terengganu aritu kak nor tengah pregnant.. Masa tu yang ada Akid je, so sekarang Akid dah ada adik yayyyy! Dapat sepasang la Kak nor dan hubby ekk.. Bestnyaaaaa..

Lepas tu En Gaban reply email lagi sekali

"yaaa shayanggggg..elok2 time ariberseri kita hehehe.."


Sila abaikan ayat yang depan tu eh! Fuh! Birthday baby gegurl tu sama dengan tarikh ariberseri kami. Gila excited aku dengar.. Happy sangat2!! Sebab? Ntah.. Kak nor dengan huby dia baik dan beri layanan yang baik masa kitorang datang Terengganu aritu. So tak salah kan kalau kami happy untuk diorang? Tak salah kan? Hikhik..

So En Gaban sekarang dah ada dua orang anak buah.. Sorang lelaki sorang perempuan. Sebelum ni ada gak la isu sensitif timbul, tapi kitorang bersyukur sangat2 sebab isu tu tak wujud masa tarikh-tarikh penting kami. Macam Januari ni 19 haribulan adalah hari penting kami. Nasib baik yang teramat sangat isu aritu tak wujud pada tarikh 19 Januari. Tapi Akid dapat adik ngam2 tarikh penting kami. Akid and the family takpe. Orang lain tak boleh. Cadangan nama tu pun sweet sangat2.. Nak panggil dia 'safiyaaa'. Okay cukup. Terover pulak.





 thanks korang!



Love,
Tata!






2 comments:

NuLea said...

congrats to angah & kak nor! nama yang aku sebut lah yang mereka guna utk ank mereka "safiyaah" :) hikhikhik...

Cik Saila said...

komen ko ni boleh buat orang itu meroyan okehhhhh..hahahaha