CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 26, 2012

Lagi lagi Maya Karin. Menci.

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Aku dah mula bosan dengan rambut sendiri. Bila tengok Adira AF, teringinnnnnn sesangat nak buat rambut mcm tu. Tapi.. Lepas tu dok terkenang2 rambut panjang macam pontianak sundal malam lak. Masa tu nak meraung dah tak guna. Kecuali la buat extension rambut. Cannot, cannot, cannot. Tak real kononnya. kehkeh!









google

Tapi si dia tak bagi aku potong rambut. Katanya biar macam.. Errr.. Errmm..


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



tunjuk saiz kecik sudah.
kang pengsan semua orang aku gak yg susah. kan?


Oooppppss!! Korang jangan pengsan dulu. Jap, jap.. Bagi la chance aku nak simpan rambut panjang2. Sebab masa time study dulu tak merasa okehhh.. Keguguran tahap maksimum. Dah grad pun still gugur. Motif? Tapi lepas minum Koko Collagen baru la merasa nak berpanjang-panjangan cenggini.. Dah setahun gak aku minum KC tu.. Puas hati sesangat sebab boleh jadi pontianak okeh. Dulu? Asyik-asyik style BOB. 3 tahun aku jadi BOB. Kali ni bagi chance aku jadi maya karin pontianak harum sundal malam k..

Bila aku tanya bila aku leh potong rambut. Katanya tunggu apa Maya Karin buat. Pitam. Maya Karin tu ada hair designer. Aku? Takat hair dryer ada laaaaaaaa.. Benci lah.






thanks korang!





Love,
Tata!

No comments: