CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 27, 2012

Jumaat??

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Haihhh. Bunyi mengeluh sikit.
Hampir 50 senarai nama aku kena call untuk dapatkan feed back. Kurang dari 10 nama yang jawab call aku. Hahahahaha. Gelak macam pengganas. Tak kelakar pun sebenarnya. Saje je gelak macam best.

Fuhhh!
Nak ulang balik dari nama yang awal rasa macam erkkk?
Nak tak nak kena ulang jugak. Kali ni tolonglah jawab walaupun kurang dari 10.
Bismillahirrahamanirrahim~~

Banyak nak citer. Bajet macam kepochi. Tapi tak bleh la u oll. Kerja meng'call' orang tak settle lagi. Lagi-lagi nak dekat lunch ni. Bila dengar bunyi call masuk macam kena rasuk. Semua ngeri. Cisss.








thanks korang!




Love,
Tata!







No comments: