CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 9, 2012

Family Saya & Family Dia

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Sayangs :)

Pagi ni ada kesempatan sikit nak menaip kat sini. Banyak giler aku nak cerita nih. Fuh! Fuh! Haha.. Tapi atas sebab-sebab tertentu, aku adalah dilarang untuk menulis semuanya. Tak macam dulu dah, semua aktiviti aku dengan En Gaban ada dalam ni. Bukan taknak tulis, tapi si dia risau kalau-kalau hal-hal kami disalahgunakan oleh orang yang tidak bertanggungjawab. Jadi aku menghormati permintaan dia sebagai bakal ehem,ehem. Wahhh, over nya kau Jahhhh! Tak lah, aku tak banyak dengar kata-kata dia. Aku lebih banyak bertindak sebagai perempuan degil untuk dia. So apa kata, permintaan dia untuk rasa lebih selamat ni aku pertimbangkan. Kan? So, korang yang pernah ter'sebut', ter'tinggal'kan komen kat blog ni tentang kesukaan anda membaca kisah-kisah kami yang huru hara tu terima kasih yang tak terhingga aku ucapkan.

Okay cukup lah permulaan entry pagi ni eh.

Apakah punca aku boleh update entry pepagi buta ni eh? (butakah? matahari dah menggeliat okeh) Hari ni aku minum pagi kat tempat sendiri dah serupa pekerja yang takde life. Haha. Takde lah, semalam masa tengah minum pagi dengan En Zhul kat tempat ofis lama, En Boss panggil huru hara suruh set-up meeting. Rupanya ada kekeliruan dengan bilik meeting. Ingatkan apa la.. Tercekik okeh minum pagi semalam. So hari ni takde mood nak huru hara minum pagi kat tempat ofis lama. Biarlah aku minum kat tempat sendiri sambil beremosi. Muahaha.. Takde lah. Saje nak tunjuk rajin depan En Boss. Biar dia tahu aku ialah pekerja yang berdedikasi. Moga-moga tahun ni aku dapat anugerah pekerja popular. Keji!

Selasa lepas family En Gaban datang rumah lagi. Yup, lagi. Hiks! Nak meeting dengan family aku tujuannya. Nak diskas pasal kami. Tapi last-last diorang borak-borak dah macam member lama yang baru jumpa setelah lama terpisah. Pulakkkk.. Hahaha. Tapi its okay. Aku suka. En Gaban pun suka. Kitorang suka bila mak ayah dia dan ibu ayah aku kamcing macam kawan. November ni bukan tentang kami, tapi tentang family kami juga. Benda pertama adalah family. Lepas tengok diorg sangat-sangat selesa each other, aku dengan En Gaban sangat-sangat happy. Alhamdulillah :) So pasal kami ada la diskas dalam 30minit dari 3jam lebih. Aci tak? Hehehehe~

Ayah aku superb. Hiks! Dia tahu apa kami nak, dia tahu apa family si dia nak. Happy!

Okay lah, nanti aku update lagi eh.









thanks korang!




Love,
Tata!




4 comments:

pexky said...

dengan ini dinobatkan.. Anugerah Pekerja Popular 2012 jatuh kepadaaaa.... (music iringan: twinkle² liltle star....)
*
*
*
*
*
*
*
Miss Puteri Beradu.. (tepuk tgn gemuruh kedengaran):p

Salihah Norman said...

suka,suka this entry sbb ada note book CELCOM kat gambar tu, hahahahah. :)

Cik Saila said...

pexky : hahahaha..part Miss Puteri Beradu tu paling ngeri..hahaha.. tenkiu2 utk anugerah tersebut ek ;p

Cik Saila said...

@salihah : nyampah. ngomong sama tangan..hahaha