CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, December 3, 2014

Pearl Hand Bouquet : Bride 2 Be Seberang Perai, Penang

Assalamualaikum.







First time ambil order dari orang jauh, alhamdulillah selamat sampai dengan baik. Risauuuuuuuuuu giler kalau jadi apa-apa kat Pearl HB tu. So now, confident lah nak ambil tempahan seluruh Malaysiaaaa! Ops.. HEHEHEHE.


Pearl Hand Bouquet murah
Pearl HB murah

Wassap Saila 019.2290413

Nanti kita nak buat promosi untuk b2b 2015, tapi end of Disember lah ye.. Tak sempat sangat-sangat sekarang nie, dah settle semua tempahan dengan GA baru kita cakap pasal promosi Pearl HB ni eh?!









Love,
Nursaila Norman!


3 comments:

Kaisara Aiman said...

cantiknya! ;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum saila... lawanya hb.. rindu pula nak buat hb sendiri. hihiii

Z@i Z@mR33 said...

cantiknya...rs nk sanding lg la