CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, October 31, 2013

Veil Untuk Disewa : Grey Lace + Off White Beads!

Assalamualaikum.


Hi lovelies!

Ingat lagi dengan janji aku untuk buat veil untuk sewaan? Alhamdulillah, akhirnya siap dan dah boleh dibuka untuk sewaan! Let's check it out!













































Maaf ya, tak mampu nak hire model cun-cun. Terpaksa guna diri sendiri. huwaaaaa! Abaikan, fokus kepada veil sahaja pleaseeee.



Term and Condition :

Harga sewaan Rm40 (tak termasuk postage)
Security Deposit Rm60 (akan dipulangkan sekiranya veil dalam keadaan BAIK)
Tempoh sewaan : 8/9 hari dari tarikh penghantaraan


Untuk sewa, booking date boleh email msyunnsein@yahoo.com.my atau wassap/msg 019.2290413


UPDATE : BOOKING DATE
pada tarikh berikut, veil is not available :

17 - 25 Nov 2013 - Farah, Kelantan
16 - 22 Mac 2014 - Yatie, Bangi
30 Apr -7 Mei 2014 - Zetty, Sentul
23 Mei - 2 Jun 2014 - Hamizah, Klang
18 July - 5 Ogos 2014 - Azira, Kelantan
12 - 20 Jan 2015 - Lyza, Sg Buloh

UPDATE : CUSTOMER'S PICTURES
Farah, Kelantan - Customer #1
Zetty, Sentul - Customer #3



Untuk gambar terbaru boleh pergi ke sini

Veil : Melissa 01
Veil : Melissa 01
Veil : Melissa 01




Love,
Nursaila Norman!


20 comments:

Nuriesya Nadia said...

Ahhh tidak ! Kenapa bukan warna biru mahupun pinkkkk. :D

dilaella Ella said...

cantiknya.. :)

Nursaila Norman said...

NN : huhu! fokus utk nikah, selalunya feveret kaler mesti lah putih kan? huhu!

Dilaella Ella : thank you!

Cik Puan Rara said...

kak kak! sy nk sewa boleh x.hahahaha

Miss Hidy said...

Gojes sangat...
Tambah la warna2 lain..hehe..

D Yatie said...

Saila!!! Cantik weh cantik!!!!

IMaH said...

cantik sgt saila! creaive.

montana said...

menarik

Suria Lekatlekitgurl said...

cantik.. putih2 melati. saya dulu ada beli 1 veil masa nak nikah. nyesal lak beli sebab pakai sekali lepas tu simpan jer... tak terfikir pun masa tu nak sewa jer

bintang hati said...

Saila, nnt minta whatsup/wechat kt cik bin kat no ni 0122667090..

Kesuma Angsana said...

wah cantiknyer !

Sayangku Zie said...

wah cantik memang tangan seni ni... kalau beli RM berapa ni yer.. sewa 40 je ok lah tu kan... ada kaler lain?.

Nursaila Norman said...

sayangku Zie : so far belum ada lagi yg sewa, so kalau saya jual harga rm120 je :) once dah ada yg sewa harga akan turun lah :)

Kesuma Angsana said...

tq mendoakan Adik yer

miss sarahj said...

Nak book utk 20 november please ..reply me..👱♥👸

Nursaila Norman said...

miss sarahj : sudah reply email awk :)

Afasz said...

assalamualaikum...

lama tk singgh sini, tq singgh blog sy....

wahhh dah wat business sewaan mcm mcm skrang ek. :)

Ms and Mr Red Ribbon said...

Assalam, jom join contest untuk Bride To Be Blogger...
Hadiah 3 pasang couple cushion Mr and Mrs, dan payung lace cantik :)

http://redribbonboutique.blogspot.com/2013/11/rrww-bridetobe-blogger-contest-2013.html

Nuraisyah Ahmad said...

Sis saya dah emel. Nanti reply ye :)

Amelia Dwi said...

pemutih