CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 25, 2013

Saya Budak Baru Dapat CPUV hiks!

Assalamualaikum.



Aku mula berblog pada Disember 2010. Wah!! Hampir 3 tahun rupanya! Wahh lagi. Hampeh tak? Time menaip ni baru aku tersedar nak dekat 3 tahun rupanyaaaa.. hikhikhik.

Macam-macam aku belajar dari dunia blogging ni. Tapi benda paling best aku dapat raaaammaaaaiiiii kawan. Walaupun secara alam maya. Tapi ada jugak yang continue dekat FB dan Fon :)

Bercakap pasal Nuffnang ni, walaupun aku dah 3 tahun berblog, tapi baru bulan Julai 2013 aku subscribe. Boleh takkk? Aku dah pernah subscribe tahun bila ntah 2012 kalau tak salah. Tapi aku tak amek serius. Aku tak complete kan instruction. Separuh jalan je aku buat. Huhuhuhu. Apahal ntah. Pemalas ke atau lupa nak sambung. Entah, aku pun tak pasti. Hehe!

Kebetulan masa bulan Julai baru-baru ni aku godek-godek semula Nuffnang aku. Masa tu aku asyik baca je entry blogger-blogger, diorang update CPUV diorang. Syokkkkk je tengok diorang dapat CPUV. Lepas tu dapat rezeki sikit-sikit. Kita tengokkkkk jela. Wuwuwuuu! sobs. Start dari situ la aku start buat secara serius dan fokus. Yela, sebelum tu aku buat ala kadar. Tak fokus. Ada la beberapa benda aku terlepas pandang. Padan muka.

Yang kelakarnya aku tinggalkan komen aku kat entry-entry diorang, bagi tahu taktau macam mana nak hidupkan Nuffnang akuuuu huhuhu! Macam loser gila g komen macam tu kan? Haha! Mesti owner blog tu annoying je dengan aku. hiks!

Bila betul-betul ada masa, betul-betul boleh fokus, aku pun berjaya lah hidupkan Nuffnang. Itu pun kali kedua kot aku cuba.. Apasal lah lembab sangat otak aku time tu ntah. Huhuhuhuhuhu...




























So far alhamdulillahhhh.. Dari Julai haritu sampai Oktober, rezeki Nuffnang aku agak memberangsangkan.

Eh, cop!! Jangan salah anggap pulak taw,taw! Bukan nak show off. Earning masih sikit, jangan salah anggap tau. Huhuhu! Walaupun masih sikit, tapi kenaikan dia sangat sangat sangattt memberangsangkan. Rasa teruja teruja teruja. Teruja sebab aku berjaya jugak complete kan Nuffnang aku. HIKS!

Alhamdulillah.

Terima kasih Nuffnang, terima kasih viewers! Terima kasih!






Love,
Nursaila Norman!


10 comments:

DYatie said...

Wahhhhh. Baaanyyyaaakkk nyerrrrrrr.

Nuriesya Nadia said...

Wooooo , how u do how u dooo ? Hahaha. Kita pun pandang enteng je benda ni. Lalalala. :P

huny madu said...

Ok la tu dah dapat cpuv, duit tu hihihi..

Nursaila Norman said...

Dayang : mana banyak..banyak lg mama arissa punya earning.. :D sy bdk bru belajar :)

NN : aik? kamu tak bt ke? rasanya awk dh bt kan?kan?kan? ke akak x perasan T___T

- AZIE - said...

byknya....tahniah dik

S. Faezah said...

congrats sailaaa!
blog saila da ramai loyal reader..mesti dpt byk cpuv lg pasni :)

sara said...

sama-sama.

(selalu view kat sini)

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...Tahniah

cik mah said...

Nk kena belajar ngan saila ni mcm ne..heheh....sharelah mcm ne...heheh

Afasz said...

wah congrate, kene naikan trafik kalau nak dpt byk lagi :D