CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 29, 2013

Stroller To Let Go : Peg-Perego

Assalamualaikum.



Ada sesiapa yang mencari-cari second hand Stroller? Walaupun second hand tapi bukan Stroller biasa-biasa taw :) Aku nak let go Stroller Peg-Perego model Pliko P3 Compact Classico.



















































































Credit to :



Yang ini real punya, owner Malaysia tau, jangan pulak korang ingat aku nak let go mat salleh punyaaa.. Pitam okeh. Owner pakai sudah 4 tahun, owner beli masa tu dengan harga rm1800++. Warna merah.









See? Adam dah 4 tahun, tapi masih comfort lagi duduk dalam stroller tu! So far, condition stroller masih tip top sebab owner teliti, cermat dan cerewet! Serius nih. Fabric sentiasa dibasuh, boleh tengok kualiti stroller dalam gambar. Sila klik untuk lebih jelas :)

Harga?

RM 800 (negotiable).

Sesiapa yang berminat boleh email aku macam biasa lah ye! :)
Email ada dekat sebelah kanan anda, di bahagian atas :)

Kalau aku pregnant sekarang memang aku beli. Peg-Perego tu! Haihh. Disember, please be good to me!







Love,
Nursaila Norman!


6 comments:

Norhazrina Abdul Hamid said...

besnya. sy mmg nak cri gak stroller. tp bajet below rm500 jek. yg mampu sweet cherry jelah saila. tp still hrpkan abg2 or ahli keluarga hadiahkan stroller. save sikit duit. hahahaha.

Diyana said...

same cam rina... bajet max rm500 je... menangis tgok ni (T_T)

Cik Puan Tqah said...

hope dpt pembeli.. hehe..pakai 4 taun still cntik..salute la..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

umi harap dear dapat cari pembeli ..amin2

Petak Bunga said...

december be good to saila.
insyallah next month preggy.

Nursaila Norman said...

haha..doa petak bunga sangattt sweet, tenkiu, tenkiu! hehehehehe :D