CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, October 1, 2013

SEWAAN DULANG DIBATALKAN

Assalamualaikum.


*sticky note


Sewaan dulang ditutup berikutan b2b yang menyewa tidak memulangkan dulang saya.
Kepada yang email, maaf ya tak dapat nak bagi service.
Kalau ikutkan memang nak tolong, tapi sayang sekali dulang tiada dengan saya.


-so sad-





Love,
Nursaila Norman!

12 comments:

Nuriesya Nadia said...

Makhaiihhh !! Sewa pon tak pulang. Kurlasss kau jah. Orang nak tolong bagi senang. Ni dah bagi susah dekat orang lain pula. Phewww.

Mahirah Ridzuan said...

hai dulang pun nak sebat jugak? Apa ler punye perangai huhu...

cik hani said...

benciknya cik hani dengar org sewa dulang tapi tak pulangkann..
tak suka la dengan orang macam tu..
kesian kat saila nak tanggung salah dia..
kesian jgk kat orang lain yang nak sewakan..

D Yatie said...

Errrrr. Hihi. One of the risk. Sabar ye saila. Allah akan ganti rezeki yang lain. ;)

InaYusoff said...

dah berapa lama dia tak pulangkan tuuu....
mesti dah bertukau2 dulang...pastu ada yang tak dipulangkan pihak belah sanee...tu yang buat diam je..

sabar je la saila......

Sharz said...

waaa..takutnye kalau jadi camtu...saila takde amik deposit ke?? harap la org tu pulangkan..takkan dulang pon nak amik..

Nursaila Norman said...

sabar2..huhuhu! saila dh sms beliau tp x dibalas..cuma tiap kali org email, saila jd serba slh la kan..huhu..benda xde tp org masih bertanya..so saila pun bt entry supaya yg silent readers ni maklum dulang dah takde..saila ada ambil deposit..tp xbyk pun rm50 je..

mohon maaf ya,saila bt entry ni bkn nk marah beliau tak pulangkan dulang,cuma nk bt makluman yg dulang dh takde..

jgn marah2 ye korangs..hehehe! comel la korang ni..kang pasal dulang muka kerut2 lak kan..haha!

saila ingat nk je beli dulang baru,pastu bukak sewaan semula..tp tu lah..xtau nk bt ke tak..

Sayangku Zie said...

emm sedih kan.. bila barang kita tak dipulangkan.. emm sabar

Kesuma Angsana said...

ee susah juga kalau tak reti nak pulang2 hak orng ni !

Pn. Sheila said...

haish.. mcm2 perangai kan... sian

Suria Lekatlekitgurl said...

susah jugak kalau penyewa tak pulangkan barang. kena pergi tuntut la camni

Siti(zoey) said...

perkara yg selalu terjadi -.-' lain kli try cik saila amik dan simpan deposit untuk setiap satu dulang.ambil bayaran asing.bila dulang dipulangkan dlm keadaan elok bru bg blk deposit.klu buat camni bru org x berani kebas sbb depa nk duit deposit depa blk.dulu abg saya buka kedai hantaran kami buat camni lah.so mmg x dak kes brg sewaan dikebas org.