CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, October 28, 2013

November. November is coming dear!

Assalamualaikum.





Allahuakbar, hampir setahun dah rupanya? Masyaallah.. Sekejapnya.. Siapa yang majlis kawen dulu hampir-hampir sama dengan aku? Ramai kan dulu B2B November.. Rindunyaaaa time dulu. Banyak giler aktiviti pasal kawen tawen dalam blog kan? *rindu*

Sebenarnya aku dah lama tak tengok sticker wedding path ni, takkan nak tengok hari-hari kan? Hehehe! Bila nak masuk November ni, baru aku intai-intai.. Laaaa.. Dah 11 bulan aku kawen rupanya. Rasa macam baru je beberapa bulan. Motipppp?

11 days to go!

Dah lama tak counting macam dulu-dulu. Kejap ni aku pun kira la tarikh kat kalender. 11 hari lagi. Tetiba rasa macam kelakar lah pulak. Nak jadi pengantin balik boleh tak? boleh tak? boleh tak? *mengada*




















Kami masih dapat gelaran pengantin baru. Kelakar! Layan kan aje walaupun aku tersipu-sipu malu, sebab pengantin lama laaaaa :)



eh, entah apa-apa je ntah aku tulis. macam orang mamai je kan?! nak buat entry ke tak nih?
Okbai!




Love,
Nursaila Norman!


9 comments:

SarahSyafiq said...

Happy anniversary in advance saila.kejap je dah setahun.wedding prep pun still terasa lagi.

Ziema said...

HAHAHA Ziema pun ada lagi orang panggil pengantin lagi. Motifff sangat.

Anyway happy counting days Saila :)

cik hani said...

Dah dkt setahun.means dkt setahun jgk i saya duk skodeng blog saila ni..huhu...

Nuriesya Nadia said...

Kalau kita nak kawen bulan 11 jugak boleh tak ? Pastu boleh main sep sep dengan akak. Hahaha. :P

Yna said...

wah..seronoknya..nak setahun dah..=)
moga bahagia till Jannah..
Amin..

shu said...

sy plak tgh counting days nk tawen..hehe..

Diyana said...

kita sama... kita sama (^_^)
hahahaha

Iera'ra Nordin said...

weee....
sama la ...
tapi iera baru je nk tawennn ...
ehehehehehe

Noorul02 said...

Sama la kita.sy pn ex b2b nov 2012.hehe..folo saila since b2b smpai skrg. Hrp2 smpai jd mak2 jgk. InsyaAllah..