CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 2, 2013

Wordless Wednesday : Teringat

Assalamualaikum.





kasut resepsi aku.
sekarang dah jadi kasut kerja.
alhamdulillah.
dia masih berjasa.





pun sama, masih berjasa.
alhamdulillah.
ada setin lagi kat rumah.
tempat isi stationery jugak.



Ya Allah, bila teringat rasa di awang-awangan.
mampu kami selesaikan sebuah majlis?
kuatnya aku time tu.
sedangkan kami tak punya apa-apa.
yang ada cuma niat ikhlas menghalalkan hubungan.

aku tak pernah sangka aku ceritakan semuanya di sini.
gambar sebagai bukti.
segala usaha kami, jadi memori.







Love,
Nursaila Norman!


8 comments:

D Yatie said...

Sesuatu yang dibuat dengan ikhlas, niat kerana Allah pasti akan dipermudahkan n dirahmati oleh Nya. InsyaAllah.

missGogreen said...

drop tears here :D

Hijabi Doll said...

bes sgt tringat zaman preps kawen kan. hehe

Mira Adzlia said...

In shaa Allah. niat ikhlas, ade kberkatannya..smuge bahagia kekal hingga akhirat :)

SarahSyafiq said...

jgn saila jln g offce feeling2 pengantin.heee

khadijah said...

Rasa cepat je masa berlalu kan, tak sedar pun dah nak setahun dah. Ni pun rasa tak percayalagi dah nak ada baby. Saila doakan dija ya :)

S. Faezah said...

alhamdulillah..niat yg baik pasti dipemudahkan :)

IMaH said...

Banyak berjasa kan barang2 ni..hehe. kalau tengok mesti teringat time wedding kita. Imahpun time kawen dulu banyak beli barang yg boleh digunapakai semula. sebb tu suka DIY dari bnyak menyewa. lepas kawen, barang2 tu leh guna semula kan.hehe..