CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, October 16, 2013

Dah Lama Tak Macam Nie!

Assalamualaikum.


Kali ni nak ubah cerita.. Kita off kejap pasal diy, pasal wedding thingy, pasal pearl hb blablabla.. Dah lama tak rasa muda dekat blog sendiri. hiks! Dulu sebelum kawen rajin giler meng'update' hal-hal peribadi kat sini kannn.. Sekarang ni dah ramai yang baca (ramaiii keeeee?) blog aku ni, macam malu-malu kucing lak nak share. Huhuhu. Tapi kali ni nak share jugak.. hiks!

Lompat lompat!

Excited sebab first time sampai di Sepang. Muahahaha! Yelah, event ni hari ahad, dulu sebelum kawen aku tak dating dengan En Gaban awal pagi ahad. Sebab ahad pagi waktu aku breakfast dengan family. So aku takkan keluar dating waktu pagi. sobs! Eh, aku ada time nak keluar dating okeh. LOL!

Hampir setahun baru Suami dapat bawak aku ke sana, having fun, hot, tired. Seronok sangat! Setiap tahun dia nak bawak aku ke sana. Tapi belum rezeki lagi. Akhirnya.. weeeee!

Dah lama tak bermotosikal, baru tahu apa itu rasa tua. Hahaha!
































Masa sampai-sampai ni kitorang dah salah gate. Sepatutnya main entrance, entah macam mana boleh salah. Suami cakap dah bertahun-tahun tak datang. Dulu event ni tak segah harini. Salute Malaysia. Masa ni la ternampak Nad. Kelakar time ni, kitorang dah naik sampai atas, tapi sebab salah gate kitorang patah balik, masa ni nampak Nad baru sampai dengan bf dia Wan. Aku tak confident sangat Nad ke bukan, tapi bila nampak Wan rasa macam konfem lak. Tapi masa tu Nad dah jauh jauh jauh. Nak panggil tak la kann.. i olls maluuu. Hehe! Tertoleh toleh kot tengok Nad. Suami dah konfius ni macam mana nak pergi main entrance. Haha.

Nasib baik ramai staff yang involve sampaikan takkan ada sorang yang sesat sebab information sangat lengkap. Ramai staff standby untuk bantu pengunjung. Sampai lah kami disuruh naik bus kalau nak tawaf Sepang Circuit.Wuwuwuuu! Suami tak pernah naik bus yerrr.. Tak macam aku, public transport di KL small matter jeww. hiks.


Kami dalam bus, yayy! Seronok tengok Suami first time naik bus. Hehehehehehehehe. Sukew nyew diew. Park je dekat mana-mana yang kita suka lepas tu get a bus. Tak payah jalan kaki sampai lenjun ketiak okey!


Itu motorsikal yang di'park' di main entrance. No wonder tempat kami park tak penuh sangat. And no wonder kami perlu naik bus. Haha.




Ini favorite, sehari sebelum pergi Suami demam teruk. Dalam hati nak cakap dekat Suami 'tolong bawa saya ke booth MV Agusta' tapi tak sampai hati. Tengok keadaan Suami yang demam teruk, tak sampai hati pulak nak buat dia susah hati. Ya dia susah hati sebab dia demam, so dia risauuu tak dapat bawak aku ke Sepang. sobs. Tapi dapat jugak tengok MV Agusta depan mata. Huhuhu. Suami gigih sihatkan badan. Padahal masih demam. Shian ayang :(

I just loooveee the crowd! Tahun depan tak sampai punya lah. Kalau ada perut larat ke nak menapak? Hellooo.. hikhikhik. 

Last but not least, permintaan Suami.. Mungkin dia rasa dia akan sembuh selepas bergambar dengan gadis litar, mungkin?


Tidak sama sekali. Balik terus demam panas. Lepas maghrib terus pergi HKL. shiannnnn dia.. hiks! 

*baru update harini,pending dalam draft sebab kelam kabut nak raya haha!







Love,
Nursaila Norman!


10 comments:

Nuriesya Nadia said...

Bahahahaha ! Sentap sebab tak dapat nampak akak. Huwaaa. Tapi iollss gigih nak pergi lagi tahun depan. Boleh ? :P

Nursaila Norman said...

hamboiiii..excited kan..best kan?kan?kan? nnt kalau pergi gtau eh :P

Nuriesya Nadia said...

Baiklah ! Minta minta kalau nak membuyung pun membuyung sekarang. Tahun depan sempat beranak dah kak. :P

cik hani said...

wahh..jumpa amoi cantek terus demam..hihikk..

Mila Kamil said...

Ramai gila org kan? Mila pon p, temankn encik suami & adik2, 1st time owhh..hehe..adik2 Mila mmg g setiap thn dannn... Jam x ingt dunia, degil sgt sbb g naik keta... Hehehe...

D Yatie said...

Ap sbnr ny yg ad saila. Wakakaka. Gila tak berilmu daku part sepang2 nih. Haha.

Diyana said...

len kali dh xleh dh laa tgkp gmbr ngn gadis litar tu, nnti demam teruk...
ke ketulahan isteri kena kat suami ni?? hehehe

SarahSyafiq said...

Sarah lalu tepi ja.tgk jam jln amat.

S. Faezah said...

macho btul posing atas motor..hihihi

Cik Puan Rara said...

Wow ohsemmmm.mmg nmpk muda.hahaha