CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, December 21, 2013

BLOGLIST : Sila Tinggal Link Blog Anda :)

Assalamualaikum.



Hello, hello!

Sebelum aku taip lebih jauh, aku nak minta maaf yang teramat sangat sangat sangat sangattttt. Nampak tak beriya disitu? Maaf sebab aku takde pun buat bloglist untuk followers aku. Aku baca entry-entry korang pun dari dashboard semata-mata. Actually aku lebih suka baca thru dashboard, tapi kalau ada bloglist, lebih senang la readers lain access ke blog u olls kan? Banyak kebaikan jugak bloglist ni untuk BW dan menambah kenalan :)

Kepada bloggers yang meletakkan link blog Saila dalam bloglist korang, terima kasih yang tak terhingga diucapkan ya!

Aku nak buat bloglist ni lama dah, tapi bagi aku benda ni amek masa sangat nak copy satu-satu link lepas tu paste dekat bloglist. Akhirnya, niat nak buat bloglist terabai macam tu je. sobs! Now, niat nak buat bloglist datang dengan semangatnya bila beberapa blog yang aku follow tapi tak masuk pun kat dashboard. Nampak tak aku macam sombong? Huhuhuhu! Huhuhuhuhuhu. Saya tak sombong. Salahkan dashboard. T_____T

Oleh yang demikian, Nursaila Norman dengan rasa rendah hati nak minta kerjasama bloggers semua, lebih-lebih lagi yang follow blog ni, tinggalkan link blog anda di ruang komen supaya senang aku nak copy dan paste dekat bloglist. Tolong ya :) Aku tak berapa free nak bukak blog sorang-sorang dan copy link you all. sobsobsob :(

Entry ni takde dateline. Aku jadikan entry ni sebagai sticky post selama sebulan. Tapi lepas tu kalau masih ada yang nak tinggalkan link, just leave it in my 'comment'. Takpun notify je dekat mana-mana entry yang terbaru. I try to make it easy dear. Dont worry!

I wait for your link dear!


























Love,
Nursaila Norman!


44 comments:

Iera'ra Nordin said...

nak gedik jgak ...
http://snasirah88.blogspot.com/

heeee ...
(^_^)

Miss Hidy said...

Yeay nk join bloglist jgk..

http://nhidylife.blogspot.com/

Tq :)

Nuriesya Nadia said...

Kakak ! Sila letak kita , kalau tak merajuk 60saat. Hahahaha.

http://nadiaradzif.blogspot.com/

Ana said...

Salam saila,
http://dapurkayumamaana.blogspot.com/

FnF Centre said...

http://norfaezah-zakaria.blogspot.com/

cik mah said...

NK JUGA...NK JUGA...cik mah in the house...

http://sunflowergo2.blogspot.com/

Affy Afiqah said...

http://haneulafiqah.blogspot.com/

ika pun letak akak kat bloglist ika :))

cik hani said...

http://puapoo.blogspot.com/

cik hani di sini..haha

Kasihnya Cinta said...

Cik Pelangi;

Ceriteracinta2002.blogspot.com

Ann@zanyra said...

saya!

http://cheriterazanyra.blogspot.com/

zawani badri said...

http://sayazawanibadri.blogspot.com

Petak Bunga said...

saila,

http://petakbunga-diari.blogspot.com/

LiNda said...

Nak menyibuk..hikhik

http://langkahlinda.blogspot.com/

Balqis said...

hi :)
bole join sekali x?
my link: http://comfortcloset.blogspot.com/

Kesuma Angsana said...

kalau sudi yer.. http://kesumaangsana.blogspot.com

Sharz said...

kite pon same suka baca dari dashboard je..so memang takkan miss blog yang kite dah follow.. :)

kalau saila tak keberatan boleh la masukkan kite dalam list pencinta kucing.eh ade ke list tu? memandai je..hehe..gurau je.. :P

http://sharzandcatz.blogspot.com

Nursaila Norman said...

sharz : ha! ckp psl pencinta kucing..insyaallah,saila AKAN buat..so bt masa ni saila masukkan sharz dlm list biasa dulu,nnt saila ada list pencinta kucing,saila alihkan blog sharz ye! :)

ezan said...

http://manismanismasam.blogspot.com/

ayeen @ cik tudung pinky said...


salam saila♥...yeayyy..ayeen nak join jugak bloglist saila..

http://ciktudungpinky.blogspot.com/

thanks saila ♥

**MrS HaZiRaH** said...

salam saila dan semua blogger!!!nak menyebok jugakk..heeeee

http://hazshah.blogspot.com/

cikblueberry said...

lavenderjingga.blogspot.com

Syaffiqah Rahman said...

http://tangangatalnakmenaip.blogspot.com/

Syaz Rozelt said...

http://loveroses.blogspot.com
http://rozeltweddingpreparations.blogspot.com/

slm kenal =)

Afasz said...

ala nak gak.. hehe.. balas kunjung bila ada masa. tq singgah blog kite.... awak sihat ke? rindu nak aktif cam dulu.

ni blog kite

http://afasz.blogspot.com

Nursaila Norman said...

Afasz : alhamdulillah awk,sihat walafiat :)

Sharz said...

thanks awak masukkan kite dalam list awak!!! :D

Montana said...

woww..salam singgah sini..hurmm..menarik blog depa ni...style2

ayut said...

Im cominggggg!!!! Ayut pon lmbt dh skrg bw.sabor jela.Haha..kdg2x blogspot ni mmg senget..xkuar kat dashboard kak...meh2x ayut tinggal link...http://akuayut.blogspot.com

farhana effa said...

salam sis...
jemput join GA saya :)
http://wwweffafarhana.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-effafarhana.html

Nurul said...

Salam kenal Saila...

http://coratcoretnurul80.blogspot.com

Suria Lekatlekitgurl said...

ramainya yang nak duduk dalam bloglist awak.. apapun ada bloglist senang nak baca blog2 favorite. tapi saya pun dah lama tak update bloglist ni.. tak tau bila nak update

Fieda Redzuan said...

wahh salam kenal boleh BW ke blog kte fiedaredzuan.blogspot.com :)

Rina Ellisa said...

Sailaaaaaa..

Daku jgn di lupa kan.. hihihi..

Ni link blog rina...

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/

thanks saila =D

washura10 said...

Salam,
Sy cuma silent reader n jupe blog awak dlm bbrp bulan ni..suke nk tgk hasil pearl hb awak.. :)
http://washura.blogspot.com/

.hasina. said...

hehe me too!
www.hasina89.blogspot.com

:))

My Little Kawaii Boutique said...

Nak masuk gak saila punya bloglist..
http://my-little-kawaii-boutique.blogspot.com/
tq

Marou Apple Hijau said...

BBL pun nak!

http://budakbandunglaici.blogspot.com

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

senyum mau maneh

www.nurrcahaya.blogspot.com

Yna said...

nak join jugakkkk..hehe

http://bittersoursweetoflife.blogspot.com/

tq saila..=)

Fyka said...

nk bg jugak
http://srikandisyafyka.blogspot.com/

cik ems said...

tumpang sekaki :)

http://projek2013.blogspot.com/

Farah Syaza said...

Hi kak... saya baru baca comments akak kat blog saya. Thanks follow :) Saya pon nak join bloglist akak!! hehee~

http://fasyaza.blogspot.com

adrianna syaz said...

Salam kenal..sya baru folo blog nursaila..jika sdi,sngh ke blog sya ya :)..sya nk masuk bloglist boleh?

http://summerkisseswinterrain.blogspot.com

noorul02 said...

http://pinkyheart02.blogspot.com

jarang update tp nk join jgk..hehe