CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 24, 2013

Free Labels From NURSAILA NORMAN #1

Assalamualaikum.



Hi! Rasa macam lamaaaaa gila tak update blog kan? Oh, tak eh? Takpe, takpe. sobs! Kali ni aku nak bagi sesuatu secara percuma, sebab benda ni pun aku dapat secara percuma, jadi tak salahkan kalau aku nak kongsi-kongsi benda ni dengan korang? Aku dapat percuma, aku bagi pun percuma lah!

Tapi sebelum tu ada sedikit syarat sebelum aku bagi 'benda' ni secara percuma. Alaaaaa, senang je! Syarat-syarat dia ialah :


letak gambar ni dekat entry korang ya!


Sebelum korang nak labels percuma ni, mesti korang nak tau labels yang macam mana kan? Okay ke tak, kan? Don't worry lalings, aku akan tunjuk dekat sini, tapi yang fake punya lah.. Sebab labels ni dalam bentuk PDF. I don't know how to attach here. sobs! Sebelum tu, aku nak explain kenapa aku kena bagi dalam bentuk PDF jugak kat korang, compare to copy and save je dari sini. 

Sebabnya, korang boleh taip any words yang korang nak dekat labels tersebut! Best tak? Contohnya .....



Amacam best tak?! Lagi-lagi free kan? Tak rugi pun dapat labels ni dan try and error! Just type and print colour :) Tadaaaaaaa.. Siap! Cuma pilihan font tiada. No choice. Itu je yang kurengnya. Tapi takpe lah kannn, yang penting labels dia comel-comel. Jom tengok!












Macam mana? Comel-comel tak? Props Untuk Photobooth pun dah ramai yang request, so kali ni aku nak bagi labels pulak. Ini baru #1. Ada banyak lagi siri yang aku nak bagi. Tapi tak boleh lah bagi semua sekali, berjela-jela lah entry ni karang. Huhuhuhu! 

Apa lagi, jom lah join!






Love,
Nursaila Norman!


8 comments:

Nuriesya Nadia said...

Akak kita nak !! :D

http://nadiaradzif.blogspot.com/2013/12/free-labels-from-nursaila-norman-1.html

nad301189@gmail.com

cikCT said...

wahhhh....comel2!

kalau belum kahwin lg mesti kita excited gila nk pakai label mcmni. tp bila dh lps majlis ni taktau dah pulak nk buat apa nnt.hehe

congrats saila sbb dh tlg ramai org nnt :)

cikCT said...

eh lupa pulak, ingt nk tmbhkan link blog sendiri kat blog saila tp terlupa pulak nk update kat entry bwh ni. kita nk join tau dlm bloglist saila :)

http://sitinoorhaniza.blogspot.com

Rina Ellisa said...

Salam saila, Rina join..

Ni link..

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2013/12/free-labels-from-nursaila-norman-1.html

Tq Saila :)

Rina Ellisa said...

Eh lupa bagi email..

Ni email Rina

rina_ellisa@yahoo.com

Tq :)

Syu, Syuhada said...

malas nak buat entri tapi nak label boleh tak?? haha..:P
gurau2 ek saila..
nanti kite join ye tanda sokongan kat kengkawan ;)

Afasz said...

ala nak gak. kalau sempat sy wat la

DYatie said...

Nak! Hahaha. Nanti kita buat entri. Muehehe.