CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, December 3, 2013

PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI!

Assalamualaikum.





























Sangat lama aku tak join contest, contest. giveaway, giveaway. Sangat lama. Tapi kali ni terjatuh hati pulak nak join sebab hadiah dia calendar 2014! Hoyeah, hoyeah! Hadiah calendar best kot.

Lagi best sebab boleh letak gambar sendiri. Hewhewhew! Harapan menggunung nih! Snnff, snnff. Nampak tak bersemangatnya aku. First and last contest yang aku join ialah tahun 2012, rezeki sangat masa tu dapat hadiah seperti yang dijanjikan. T-shirt 'Bride' dengan 'Groom'. Sampai sekarang jadi lasahan kami!

Harap-harap kali ni ada lah rezeki dapat calendar 2014 bergambar sendiri :) Sebab tahun 2014 memang harapan besar buat kami Suami Isteri. Doakan :)

Korang, jom join, jom meramai-ramaikan penyertaan :)





Love,
Nursaila Norman!


6 comments:

Affy Afiqah said...

goodluck kak :)

DYatie said...

menarik!! nak join jugak lah~! hehehe

Ratu Hatiku said...

Good luck.. :)

Anonymous said...

Menarik juga ni !

MAY said...

Nak nak!

Marou Apple Hijau said...

BBL pun join, datang nak ucap gud luck ya..

My recent post : Contest Percuma Kalendar 2014 Bergambar Sendiri