CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, December 6, 2013

Busy, Quick Update.

Assalamualaikum.


Hari ni half day. Orang lain sibuk bersiap-siap nak pergi dinner malam ni, aku pun nak bersiap jugak. Tapi bersiap sedia untuk bershopping kejap lagi. Hehehehe!

Dah lama kot tak bershopping macam zaman single. Aku amek kesempatan ni nak jalan-jalan without Suami. Kalau ada Suami memang tak boleh nak bershopping. Semua tak payah katanya. Huh!

Lucky, company bagi semua balik awal supaya boleh bersiap. Aku bersiap untuk photoshoot esok.. Hikhikhik. Oh ya, photoshoot haritu dekat Taman Tasik Perdana pun aku tak share lagi dekat sini. Cuma ada teaser je dekat FB.

Busy yang amat lah lately. Dah berapa hari aku tak update blog. FB pun tak bukak. Bahagianyaaaa.. Haha.

Oh! Nuffnang pun sedih je. Amount tak naik sangat. Paling sedih semalam ke hari ini langsung tak naik. sobs!

Insyaallah ada masa aku update photoshoot session yang sempat aku buat ye. Satu session buat saje-saje, esok punya khas untuk motor kesayangan Suami. Isteri sebagai model kena lah over se over over nya. Ni dalam kepala dok fikir nak pakai apa untuk photoshoot nanti. Lalalalalalala..

Suami, cepat sembuh. Kalau awak tak sembuh siapa nak ride motor tu? T____T

Apa lagi nak update eh.. 

Itu je kot. Nanti ada cerita kita sharing lagi ye. 

Kan aku dah kata, lately entry blog ni memang loser. Huhuhuhuhu..


tak sampai 5 saat dah berubah nombor






Thanks sudi bukak blog ni sama ada secara sengaja atau tak sengaja.





Love,
Nursaila Norman!






7 comments:

oshinz said...

waaawwweeee.. fofularnya awak. nak saiiiinnnnn. hehehe.

Yna said...

byk giler pageviews dia..hehe

Nuriesya Nadia said...

Woooooo pageview kakak kita melambung tinggi ! Hahahaa

Petak Bunga said...

welcome

Affy Afiqah said...

ika singgah siap klik2 nuffnang sekali, ada je selalu klik sejak singgah blog akak ihiks
tapi terlupa nak cakap kita klik2 miahahaha

Sharz said...

wow!! banyaknye page view die!!! kalah kite.. :(

Marou Apple Hijau said...

wow setengah juta tu