CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 20, 2012

Segmen : Tambah Follower Sampai Pengsan

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




Hai sayangs!

Lamanya tak tengok blog sendiri dan blog orang lain. Eh, beberapa hari pun tetap dikira lama jugak tau.. Sebab diri sendiri sedang ketagihan blogwalking dan mengupdate segala benda. Hiks!

Okay, tamau mengarut banyak-banyak.. Kita fokus kepada Segmen : Tambah Follower Sampai Pengsan okay. Tujuan aku join segmen ni sebab Doraemon tu comel sangat. Opps! Boleh ke? Ehee!

Firstly saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada penganjur iaitu Cik Lezza sebab wujudkan segmen ni. Yelah, follower shikit, pastu malu pulak nak ' i dah follow u, u follow i balik pls'. Huhuhu! So duduk la diam-diam tunggu orang follow dengan seikhlas hati. Haha! Over. So dengan adanya segmen ni boleh la meramaikan kawan-kawan pastu dapat info-info atau cerita-cerita baru dari blog kawan-kawan kann :)

Keduanya, blog ni adalah blog tentang diri sendiri, tentang kawan-kawan disekeliling saya dan juga orang-orang tersayang. Tak lebih dari itu. Sobsob. Takat kecoh-kecoh pasal persiapan perkahwinan tak seberapa tu ada la sikit-sikit.. Haha.

Ketiga, ni first time tau aku join benda-benda macam ni. Biasa la, orang pemalu memang malu-malu kucing nak terlibat dengan blogger yang follower cecah riban-riban. Hehehe! Semoga doraemon di atas dapat mengeratkan hubungan di antara blogger-blogger ek.. Tenkiu again Cik Lezza!


pssttt : tak reti la nak link kan picture tu ke blog Cik Lezza. Letak link macam biasa boleh kan? Huhu!







thanks korang!



Love,
Tata!




29 comments:

ciksukaberangan said...

hye3~ follow u back :)

Saya Disini said...

salam perkenalan

Mimie said...

salam perkenalan..

singgah & follow dr segmen sama :)

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

dh follow kamoo;)

kina said...

hye...dari segmen same...
nice blog.....

kina said...

hye...dari segmen same...
nice blog.....

kecikeqa said...

hye done follow urs...thx for following me... :)
snng2 tego la yea cik saila omey..

missina said...

haiii,,salam kenal,,dr segmen Dorae,,neway dah follow sini^^

scha_07 said...

hai.. dh follow awak jga :)

P#eoniX said...

salam kenal...singgah dari segmen yang same...

CIK MAY said...

hye..from segmen yg same..follow ur blog..;)

Cik Saila said...

tenkiu semuaaaa :))

Tyratyra said...

Hai singgah dari segmen yg sama :)
Follow awak :)
Jemput-jemput lah melawat blog-tak-best saya : lifeoftyra.blogspot.com

Rashdan Roslan said...

salam.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow awak.. follow saya balik kayh :)

http://rashoasis.blogspot.in/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

jal said...

datang follow sini yer....
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan

Yaya ★ said...

Here .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Adlee Entertainment said...

singgah & follow dr segmen yg sama
follow sini :)

http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

Diera Tekikushika said...

jalan melawat awak. ada sales !! http://twynzshophouse.blogspot.com/

jgn lupa g blog saya pulak =)

Azura @ cik buaya said...

salam syg dr cik buaya :)

singgah n follow dr segmen sama :)

http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Wanieys Hashim said...

Wanieys dtg dr segmen sama
follow awk
salam perkenalan
jom ke blog wanieys^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama

follow sy di http://afasz.blogspot.com

Cik FaRiZaM said...

dr segmen yg sama -->


http://afasz.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

salam perkenalan :)

✿ e e i y s s ✿ said...

help! help! dah nak pengsan sesangat dah ni
datang folo dari segmen yang sama
.........................................
salam ukhwah
.........................................

cik chemist said...

dr segmen yg same..done follow u..^_^

http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

Mohamad Azhar Che Omar said...

salam..jemput singgah dan follow blog saya..
http://arielzafwan.blogspot.in/

Cik Rose Cute said...

follow sini....

wAa syahirah said...

follow sni dr segmen yg sama ;)

jemput dtg :D

puterishamiera said...

from the same segmen.. :D
blogwalking+follow...

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html