CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 23, 2012

Bila teringat..

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua



Memalam ni buat apa awak-awak?

Tetiba teringat bahawa hidup ni macam happy dan tenangggg sangat.. Alhamdulillah. Itu yang aku mahu pun. Aku tak mahu diganggu. Shooh, shooohh. Stay away from me. Nak menyampuk sikit.. Kalau ada orang tak suka kat kita tanpa sebab, sila abaikan. Kalau awak-awak semua pasti yang awak-awak semua tak pernah pun buat apa-apa kat orang itu, tapi dia tak suka gila-gila kat awak-awak semua.. Abaikan je. Dia sakit tu. Ni nasihat untuk kawan saya yang sorang tu juga k. Biarlah dia nak jadi hanjing. Hanjing menyalak bukit. Tak rugi apa-apa pun. Esok-esok tekak dia sakit, tau la dia senyap. Chill babe!



People who hate you are just your confused admirers.
They can't figure out the reason why everyone loves you.



Pegang kata-kata tu okay. Sepatutnya kita tulis perkataan 'jealous' kat sehelai kertas, lepas tu tampal kat dahi orang tu. Baru ngam. Hiks! Okay lah, nak sambung men'diy' HB. Almost done! Yayyy!





thanks korang!




Love,
Tata!

2 comments:

ciksukaberangan said...

HAHA, ganeh sungguh ayat. tapi betol gak :D

Cik Saila said...

ciksukaberangan : hehehehe!:D