CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, February 13, 2012

9 months to go!

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




 


Nur, you only have 9 months to go!
and
271 days to go!


 
9 bulan tak lama dah. Dah la dari isnin-jumaat tak sempat nak prepare / fikir lebih-lebih sangat. Harap sabtu ahad jela. Tu pun sabtu ahad baru-baru ni burn mcm tu je. Sibuk buat kerja ofis. Sedih tak? Sedih tak? Hehe.. So nampaknya memalam kena buat jugak la apa-apa yang patut supaya takde istilah 'last minute'. Tapi boleh tak buat hal wedding sambil fikir hal pejabat?

Hal pejabat sangat, sangat, sangattt menghantui diri ini. Nak pejam mata pun hal pejabat datang macam ribut. Huhuhu! Nak meluahkan perasaan tentang hal pejabat. Tapi nanti2 eh. Lepas dah settle semua eh.

9 bulan lagi babe! Mana checklist aritu? Hilang dah? Erk!! Sila jangan ikut bilangan hari. Ikut bilangan bulan. Baru tau kejap ke lama. Hikhikhik.




thanks korang!



Love,
Tata!

3 comments:

Salihah Norman said...

what? 9 month to go? aku pun tak prepare apa2 lagi nie huhh! cmne nie? :)

Cik Saila said...

dah tu cepat2 la prepare pape yg patut..huhuhu

Salihah Norman said...

huhuh... okeh, aku senaraikan apa yang patut, nnt aku buat pembentangan depan kau ye :p