CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 16, 2012

Berkampung

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua


Masih berkampung di PICC, Putrajaya. Tak la berkampung sangat. Awal subuh sampai petang je..Hikhik! Kalau 3bulan aku berkampung macam ni, wajib la aku gemoks. Tetiba gian nak masuk pejabat, rindu perasaan kelam kabut buat kerja, rindu nak lari-lari anak huru hara kejar masa. Sebab kat sini duduk pastu makan je. Haha.

Hari ni dengan semalam. Kejap je nak habis dah training. Beberapa hari sebelum training bukan main seram-seram sejuk aku dibuatnya. Tu tak kira tertonggeng2 buat kerja. Sedih. Balik rumah takde hati nak buat hal-hal w-day. Tapi hari ni last. Mood nak diy dah datang semula. Weehuu!

Terima kasih tak terhingga followers baru. Tenkiu sebab sudi klik perkataa 'follow' di tepi blog saya ni. Terharu sangat. Walaupun beberapa sahaja. Tetap terharu. T_____T



thanks korang!


Love,
Tata!

2 comments:

Pn. Sheila@CC said...

kunjung balas n folo gak... slm kenal dear :-))

Cik Saila said...

Pn. Sheila : tenkiu :)) salam kenal :D