CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 2, 2012

Okay, enuf!!

Assalamualaikum
dan
Selamat Selamat Sejahtera Semua



This is too much!

Boleh tak nak bajet-bajet bengang? Wink! Wink!
Tak la.. Dah dua kali cancel. Ingat boleh suka-suka cancel ke? Makanan dah tempah, tempat dah tempah.. Ingat apa? Banyak benda nak kena cancel okayyyy.. Grrrr!

Baru je jap ni En Hensem call bagitahu delegasi dari L****** cancel. Wah, wah, wahh.. Ni aku tak marah pun dengan En Hensem sebab dia pun jadi mangsa. Kelam kabut okeh dia bekejar sana sini nak dapatkan feed back tapi last-last cancel tanpa sebab. Yang si delegasi pun satu, dia yang nak datang sini, tapi orang kita lak kejar diorang. Patutnya diorg kena la serius. Ni bukan kes nak melawat Sogo atau Times Square. Hempeh tau kerja dengan orang tak serius ni. Kita yang amek serius ni jadi mangsa. Ni soal masa, komitmen. Jangan la buat tahi macam ni. Ni dah kali kedua diorg cancel. Suka-suka pakcik diorg je buat kita (Malaysia) macam ni. Ni kalau big boss marah, bukan diorg yang kena. Kitorg la yang kena. Hampehhh lagi sekali. Hish!

En Hensem lagi serabut. Nak kena cancel dengan 3 tempat. Aku takpe la, takkan nak marah-marah pulak kat dia (ni bukan sebab dia hensem muahahaha). Tapi kalau dapat yang kaki mengamuk siap hempas-hempas telefon, jenis suka-suka nak marah orang, tak ke kesian kat orang tengah? Ada lagi ke orang jenis hempas-hempas telefon kalau marah? Eeeeii yewww!! Gorilla sangatsss!

Nasib baik la setakat ni staff yang berhubung dengan aku semuanya okay-okay plus baik-baik belaka. Tak kira la pangkat dia besar mana pun. Dapat jenis yang nak mengamuk maki-maki orang dalam telefon mati laaaa.. Harap-harap la orang jenis macam tu dah pupus. Amin.

Okay, enuf. Sambung kerja cepat!




thanks korang!




Love,
Tata!



2 comments:

Salihah Norman said...

oh my godsss! hahahahah.

Cik Saila said...

byk tol god kau..hahaha