CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, February 26, 2012

HB yang di'reject' :(

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua




HB ni kena reject sebab warna untuk w-day sudah bertukar. Tengah hari tadi diskas dengan ayah pasal warna untuk w-day. Ayah aku cakap warna aku pilih huru-hara. Hambek kau.. Nanti aku update warna yang telah dipersetujui okay.


followers baru, nanti saya check dan follow blog awak semua eh. Dont worry sayangs.
tak sempat nak buat semua benda dihujung minggu.
sobsobsob!



thanks korang!



Love,
Tata!


12 comments:

ciksukaberangan said...

wa'alaikumussalam. huhu. nampak colourful la. ceria jep ^^

D Yatie said...

saila~~~anda sangat rajin! semua DIY itu cantik ok!

zOeY zAu YaH said...

cantik ! tgh klu nk tmpah blh tak?

Cik Saila said...

ciksukaberangan : hehe..colourful eh.. ;))

Cik Saila said...

D Yatie : tenkiu dyg..huhu..sebenarnya takde la rajin mana..tp utk w-day, gigih jugak la tgn ni nk try :))

Cik Saila said...

Zoey : nak tempah ke? kalau zoey rasa confident dgn sy, sy okay je :))

QASEH ALYN said...

alahai....bestnyer orang2 yg nak kawen nie....huhu...

okay, nanti tnjuk tau yg baru...xsbar nak tengok nie..hehe

Cik Saila said...

Qaseh Alyn : best nak kawen, tp xbest buat preparation..byk duit habis..huhuhu

okay, nnt sy update :)

Saya Disini said...

cntiknye

Cik Saila said...

Saya Disini : tenkiu dear :D

Nuzul Hairi said...

cantik gubahan bunga tu ;)

Cik Saila said...

Nuzul Hairi : terima kasih :))