CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, February 23, 2012

Segmen : Tambah Follower Tanpa Blogwalking By MD

Assalamualaikum
dan
Selamat Sejahtera Semua





Dan lagi sekali aku tak pandai (belum pandai-pandai lagi) nak buat link kat picha. Apakah lembab sangat? Huhu! Awak-awak, sila klik dekat link ya. Ampun dipinta Mr Doctor T__________T

Sejak ramai kenalan baru ni, macam-macam segmen aku jumpa. Tapi tak semua aku berkesempatan nak join. Sorry ya penganjur.. Yang terbaru segmen dari mr doctor speaking ni. Sambil dia buat segmen, dia bagi idea bernas tentang sistem grouping. Bagus betul idea dia. Aku sendiri tak reti, tak terfikir idea macam ni. Yelah, aku ni takat membebel pandai la. Muahahaha..

Kepada MrD , saya setuju dengan : 1 Group ada 50 bloggers.


Dengan ini saya meng'tag'.. Tat taraaaa..



thanks korang!



Love,
Tata!







21 comments:

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)
btw, md follow sini ^^

Cik Saila said...

Wkslm,
thank you mrD :)
tak sabar nak tunggu pukul 3pm :D

Aisyah Hazirah said...

hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

nanabyte said...

hye3, nana dtg segmen yg sama jom jom

http://belognanabyte.blogspot.com

mashitah ismail said...

hai cik saila (^^)

mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Diyana Ridzuan said...

done follow u.hit me back dear. :)

Amirah Zulhijjah said...

mira follow awak...dr segmen yg sama..keep in touch ya..^^
http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Cik Kay Jue said...

CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Nur Kiasatina ^_^ said...

Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

http://secret-domokun.blogspot.com/

Hazwani Zan Juhari said...

hye
datang dari segmen yg same. nice blog.
done follow you

http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Iera balqis said...

salam perkenalan & hye dear !

sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Ayumi Comot said...

follow sini melalui segmen yg sama:)

http://www.untukkite2jep.blogspot.com/

Cik Saila said...

Aisyah Hazirah, nanabyte, mashitah ismail, Diyana Ridzuan, Amirah Zulhijjah, Cik Kay Jue, Nur Kiasatina, Hazwani Zan Juhari, Iera Balqis, Ayumi Comot :

saya dh follow awk semua!! tenkui :D

chu-E zHuL said...

ehh, aku? apakah... mahap le baru nk baca blog ko ha ha ha

bz gan soal hati

Muhamad Azam said...

follow blog awak

FaRhaH NaJwa said...

from the same segment :) follow u back :)

QasehSuci said...

salam ukhwah...salam kenal...keep in touch...k...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

IZZATI MUSTAFA said...

done follow u dri segmen yg sama,,follow me back k :)

http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Tyra Faiera said...

saya datang untuk follow kamoo dari segmen MD group 4 no 20.follow saya balik :)

tyra-faiera.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Teih Misza said...

Hai. Sy dah follow blog kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
http://shaeyzawrote.blogspot.com/